TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minderde Gaziemir farkı

Gaziemir Belediyesi Güreş Takımı, en son katıldıkları 109 okul ile 462 sporcunun katıldığı, Okullararası Güreş Yıldız-Genç Erkekler İzmir İl Birinciliği Turnuvası’nda üçüncü oldu. Turnuvada bireysel olarak yarışan belediye güreşçileri ise dereceler kazanarak şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı 

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2015 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Minderde Gaziemir farkı

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı, en son katıldıkları Okullar arası Güreş Yıldız-Genç Erkekler İzmir İl Birinciliği Turnuvası’nda takım olarak üçüncülük kazanırken, bireysel yarışan sporcuları da madalyaları topladı. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 109 okul ile 462 güreşçinin katıldığı turnuvada üçüncü olan Gaziemir Belediyesi Güreş Takımı’nın bireysel yarışan sporcuları başarılarıyla şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı. Rakiplerine minderi dar ederek madalyaları toplayan Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği güreşçileri ve aldıkları dereceler şöyle; 76 kg’de Sadık Sarpın, 46 kg’de Ali Yıldız İzmir il birincisi, 63 kg’de Mustafa Sarpın, 54 kg’de Ali Altunkaya, 85 kg’de Yunus Bozdağ İzmir ikincisi, 42 kg’de Sedat Ildız, 50 kg’de Yasin Yağcı, 54 kg’de Ömer Kaymaz, 100 kg’de Nevzat Dönmez İzmir üçüncüsü oldu.

BAŞKAN ŞENOL’DAN BÜYÜK DESTEK

2009 yılından sonra büyük başarılar kazandıklarını dile getiren güreş takımının antrenörü Ali Mutlu 15-17 yaş grubunda en iyi takım olduklarını, yoğun ve tempolu çalışmanın meyvelerini aldıklarını söyledi. Kendisi de sekiz yıl boyunca güreşen daha sonra antrenörlüğe başlayan ve 1989 yılında Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelerek burada güreş antrenörlüğü yapan Ali Mutlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un güreş sporuna çok büyük destek verdiğini söylüyor.  40 yıldır güreş sporuyla ilgilendiğini söyleyen Mutlu, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı olarak 2009 yılından sonra ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceler aldıklarının altını çizdi.

HEDEF MİLLİ TAKIM

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı’ndaki 40 sporcu ve antrenör Oktay Kahraman’la birlikte pazartesi, çarşamba, perşembe ve cuma olmak üzere haftanın dört günü iki saat yoğun tempoda antreman yaptıklarını ifade eden Alil Mutlu, “Çok yetenekli sporcularımız var. Amacımız bu sporcularımızın milli takıma girerek uluslararası turnuvalarda ülkemizi ve Gaziemir’imizi temsil etmeleri” diye konuştu.

“ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKIN”

Ata sporumuz güreşe gereken önemin gösterilmediğinden yakınan Mutlu,  gençleri ata sporumuz güreşe sahip çıkarak, Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği kurslarla bu sporu öğrenmeye davet etti. Ali Mutlu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda çalışmalarına devam eden güreş takımına güreş sevdalılarını beklediklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.