TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekonomik krizi CHP çözecek

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu,  vatandaşın cebine 5 lira koyan AKP iktidarının, diğer cebinden 15 lira aldığını belirterek, “AKP halkı sürekli borçlandırıyor, yaşanan ekonomik krizi CHP iktidarı çözecek” dedi

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2015 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ekonomik krizi CHP çözecek

Önseçim çalışmaları kapsamında Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’da CHP ilçe örgütleri ile bir araya gelen ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ile görüşen Mustafa Moroğlu, ilçe yönetimlerini önseçim çalışmaları hakkında bilgilendirdi, soruları yanıtladı.

Bozdağ’da açılması planlanan altın madeni ile ilgili olarak yapılmak istenen ÇED bilgilendirme toplantısını engellemek üzere Ödemiş Perşembe Pazarı’nda bir araya gelen çevrecilere de destek veren Moroğlu, ilk ziyaretini Ödemiş CHP İlçe Başkanlığı’na yaptı. İlçe yöneticileriyle sohbet eden CHP İzmir Milletvekili Moroğlu,  İç Güvenlik Paketi’nin teröristlere yönelik bir yasa gibi gösterilmeye çalışıldığını hatırlatarak, “Oysa bu yasayla AKP iktidarına hizmet etmeyen kim varsa gözaltına alınabilecek, mal varlığına da el konabilecek” dedi.

Kiraz ilçesinde de CHP ilçe yöneticileri ve partililer ile buluşan Mustafa Moroğlu, ön seçim çalışmaları ve seçim süreci hakkında bilgi verdi, soruları yanıtladı. Siyasetin rekabet değil dayanışma gerektirdiğini belirten Moroğlu, “Hep birlikte el ele vererek, birbirimizi daha az eleştirerek, bir tek amaca yöneleceğiz ve Haziran ayında CHP’nin iktidarını kuracağız” diye konuştu.

İKTİDAR SÜREKLİ BORÇLANIYOR

Beydağ CHP İlçe teşkilatını ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ü de ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, parti yöneticilerinin sorularını yanıtlarken, Türkiye gündemindeki en önemli iki konunun yaşanan ekonomik kriz ve çözüm süreci olduğunu belirterek şöyle dedi:

“AKP iktidarı sürekli sıcak para bularak ekonomiyi bir yere kadar kontrol altında tutmayı başardı. Ama artık ülkemizde ekonomik kriz yaşanıyor, doların geldiği durum ortada. AKP vatandaşın bir cebine 5 lira koyarken diğer cebinden 15 lira alıyor ve bunu halka hissettirmeden yapıyor, halkı kandırıyor. Türkiye’nin büyüdüğünü iddia edenler 233 milyar dolara ulaşan dış borçlardan hiç söz etmiyor, ülke uçuruma doğru gidiyor. Bu krizi  çözme görevi CHP ‘ye düşecek ve CHP iktidara geldiğinde hazırladığı ekonomik programı hemen uygulamaya koyarak, yaşanan krizi ortadan kaldıracak, toplunun bütün kesimleri rahat nefes alacak.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.