TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halef selef bir arada

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Kocabıyık ve Aday Talip Uzun, AK Parti Konak İlçe Teşkilatı tarafından Hasan Sağlam Öğretmenevi’nde düzenlenen öğle yemeğine katıldı. Yemekte eski milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu ve İlknur Denizli de vardı. Denizli ve Tekelioğlu teşkilatla helalleşti

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Halef selef bir arada

İlçe teşkilatında yer alan üyelerle konuşan Hüseyin Kocabıyık, seçim çalışmaları sırasında aldıkları geri dönüşlerin yüzde 90 oranında olumlu olduğunu vurgulayarak, “Bazı insanların belki siyasi görüşü farklı ama hiç kimse sesini yükseltmiyor, herkes saygılı. Bu da partimizin ne kadar hizmet ettiğini gösteriyor” dedi. AK Parti’de milletvekili olmanın getirdiği statüyü bir yana bıraktığını ifade eden Kocabıyık, “Milletvekili olmak kadar arkada bıraktıklarımızın ne kadar önemli olduğunu gördük. Konak’ta İlknur Hanım’ı duyduk sürekli. Karabağlar’da Mehmet Hoca’nın bilgeliğini, efendiliğini dinledik. Ben bunun milletvekili olmak kadar önemli olduğunu görüyorum. Umarım bizler de böyle hatıralar bırakırız” diye konuştu.

HERKESİN ELİNİ SIKMALIYIZ

Çalışmaların bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen başarılı gazeteci, “Sahada olmanın çok önemli olduğunu gördüm. Teşkilatlarımıza gidiyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımız bize oldukça sıcak davranıyor. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yüksek özgüven ile faaliyet yapmalı. İnsanlar bizdeki enerjiyi almaya hazır durumdalar. Onlara ulaşmalı ve her birinin elini sıkmalıyız” şeklinde konuştu.

HER YERE GİTTİK

Bir diğer AK Parti 1. Bölge İzmir Adayı olan Talip Uzun ise, “12 gündür sokaklardayız. Her yere gittik. Öncelikle milletimizin karşısına, bizleri, başımız dik bir şekilde çıkardığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Teşkilatların her zaman arkalarında olduğunu ve yine destek beklediklerini ifade eden Uzun, sözlerini, “Daha önce bizleri mahcup etmediniz, yine etmeyiniz. Böylece bizler de bizden sonra gelenlere böyle bir ortam bırakabileceğiz” diyerek noktaladı.

BÜYÜK ÜLKENİN BÜYÜK DERDİ OLUR

24. dönem AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu tüm teşkilat üyelerinden helallik isteyerek, “Siz de bizim gibi koşturdunuz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Türkiye’nin çok büyük bir ülke olduğunu söyleyen Tekelioğlu, ”Büyük ülkenin büyük derdi olur. Biz hep birlikte Türkiye’yi büyütmek için buradayız. Samimiyetle koşturan ekibimiz var, büyük hedeflerimiz var. AK Parti’de herkesin bir emeği vardır. Bir arkadaşımızın eksikliği bile kan kaybetmemize yol açar. O yüzden bundan sonra da yanınızdayız, yine beraberiz” diyerek partililere teşekkür etti.

DENİZLİ TEŞEKKÜR ETTİ

Bir diğer İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise, Konak’ın kendi ilçesi olduğunu belirterek, “Seçilince 30 ilçenin milletvekili oluyorsunuz ama Konak’ın yeri ayrı. Bu yolda sizlerle birlikte 4 yıl boyunca yürüdük. Yeri geldi 12 saat yemek yemeden çalıştık. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi. Sokakta olmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Denizli, “Önce bizden olana ulaşmamız, kendi seçmenimizi kaybetmememiz 2015 seçimlerinde ilk hedefimiz olmalı. Ben İzmir’de oy oranımızı %40-41’lere çıkaracağımıza inanıyorum. Ben de ne zaman, nerede olmamı isterseniz orada olmaya devam edeceğim” diyerek sözlerini noktaladı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.