TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“7 Haziran’a kadar engelli koşudayız”

HDP Onursal Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Ertuğrul Kürkçü, HDP üzerine yoğunlaşan saldırıların boyutunun bombalı saldırılara kadar ulaştığının altını çizerek, “7 Haziran’a kadar tüm HDP’liler engelli koşudaymışçasına çalışacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“7 Haziran’a kadar engelli koşudayız”

HDP’nin Torbalı Atatürk Mahallesi’nde düzenlediği halk toplantısında konuşan Kürkçü, AK Parti iktidarının korkudan, telaştan saldırıların boyutunu büyülttüğünü savundu ve “Erdoğan ve yandaş medya bizi hafife aldı. Önlerine baraj engelini koyarsak yine bağımsız girerler, biz de istediğimizi yaparız dediler. Ama yanıldılar. HDP’nin yeni yaşam çağrısı Türkiye’nin birçok kesiminden olumlu karşılık aldı ve HDP bir kartopu gibi büyüyerek baraja doğru ilerliyor” vurgusunu yaptı.

Halkların HDP’ye verdiği destekle, artık AK Parti’yi ve bu sistemi istemediklerini duyurduklarına dikkat çeken HDP İzmir Milletvekili adayı Ertuğrul Kürkçü, iktidarın kaygıdan, telaştan saldırılarını artırmasının barajın önüne engel olamayacağına vurgu yaptı ve “Engelli koşuda da olsak 7 Haziran’da ipi göğüsleyen kesim HDP olacak” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.