TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gül de Davutoğlu da doğru söylüyor”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bezmi Alem Valide Sultan'ı Anma Haftası Kutlamalarına katıldı. Açılış da bir de konuşma yapan Arınç çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Gül de Davutoğlu da doğru söylüyor”

 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 2013'te Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya'da Fethullah Gülen ile görüştüğü ortaya çıkmış, Davutoğlu, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bilgisi dahilinde görüştüğünü söylemiş, Gül de “Benim sonradan haberim oldu” diyerek düzeltmişti. Bu konuyla ilgili sorulan soruya Arınç, "Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. Sayın 11. Cumhurbaşkanımızın da sözleri mutlaka doğrudur" yanıtını verdi.

“ÜZERİNDE FAZLA DA DURULMASINA GEREK YOK”

Konuyu basından takip ettiğini söyleyen Arınç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, bir vesile ile bu konu kendisine sorulduğunda 'konu kapanmıştır' dedi. Konu kapanmıştır dediği konu üzerinden benim esasen bilgim de yok. Üzerinde bir şey söylemem de doğru olmaz. Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. 11. Cumhurbaşkanımızın da sözleri mutlaka doğrudur. Bunun yorumunu yapmak isteyenler varsa bir şekilde yaparlar. Ama konunun kapandığı ifade ediliyor. Üzerinde fazla da durulmasına gerek yok bildiğim kadarıyla." dedi.

ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bezmi Alem Valide Sultan'ı Anma Haftası Kutlamaları kapsamında Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi düzenlenen sempozyuma katıldı.

Sempozyumda konuşan Arınç, “Hem vakıf medeniyetini devam ettirmek, hem ecdat yadigarını korumak hem de ecdadımıza yüzümüzü kara çıkarmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. (DHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.