TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Abim geldi’ oyunu için biletler tükeniyor

Aliağa Belediyesi Kültür Sanat faaliyetleri kapsamında, ‘Abim Geldi’ adlı tiyatro oyununun Dünya prömiyeri 12 Aralık Cuma günü Aliağa’da yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2014 06:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Abim geldi’ oyunu için biletler tükeniyor

Marc Comelettı’nın yazdığı, Bora Severcan’ın yönettiği ‘Abim Geldi’ isimli oyun Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde saat 20.00’de sahnelenecek. 12-13-14 Aralık tarihlerinde izleyicisiyle buluşacak olan oyun  için son hazırlıklar devam ederken oyun biletlerinin tükenmek üzere olduğu ve 5 TL  olarak belirlenen bilet satışlarının Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosundaki bilet satış noktasından yapılmaya devam ettiği bildirildi.

 ‘BİZLERE KAPILARINI AÇAN ALİAĞA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Kadrosunda tiyatronun sevilen oyuncularından Volkan Severcan, Bekir Aksoy, Yeliz Şar, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko gibi birbirinden ünlü  isimlerin yer aldığı  ‘Abim Geldi’ isimli oyunun son hazırlıkları Bora Severcan yönetmenliğinde yapılıyor. Aliağalı tiyatro severlerin beğenisine sunulacak olan oyun hakkında bilgi veren başrol oyuncusu Bekir Aksoy şunları söyledi: “Aliağalı tiyatro severlere sahneleyeceğimiz ‘Abim Geldi’ oyunu bir fars, vodvil oyunu, bu oyunlar komedi türünde oyunlardır. Tansu isminde mimar genç bir adamı canlandırıyorum. Biri Amerikalı, biri Fransız diğeri ise İtalyan olan 3 bayanı aynı anda idare etmeye çalışıyorum. 3 bayan ile nişanlıyım ve 3’ü de yurt dışında çalışan hostesler. Oyun olarak çok eğlenceli, herkesin izlerken keyif alacağı bir oyun. Bu güzel oyun için öncelikle bizlere kapılarını açan Aliağa Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Aliağa’da tiyatroya karşı çok büyük bir ilgi olduğunu gördük. Oyunumuza gelecek olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Aliağa’dan sonra 15 Aralık’ta İzmir’de, yılbaşından sonra da Türkiye'nin diğer illerinde oyunumuzu sahneleyeceğiz”

 BOL BOL GÜLECEKLERİ BİR OYUN HAZIRLIYORUZ

‘Abim Geldi’ isimli tiyatro oyununda sahne alacak olan ünlü oyuncu Melda Gür de kahkahası bol ve çok eğlenceli bir oyun sergileyeceklerini söyledi. Oyun için son hazırlıkları yaptıklarını belirten Gür, “Oyunumuzun prömiyerini Aliağa’da yapacağız. Bunun için çok mutlu ve heyecanlıyız. Aliağalı tiyatro severlere eğlenecekleri, bol bol gülecekleri güzel bir oyun hazırlıyoruz” diyerek tüm Aliağa halkını 12-13 ve 14 Aralıkta sergileyecekleri oyuna davet etti.

 MUHTEŞEM KOMEDİ TİYATRO SEVERLERİN KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bir komedi yapımı olan oyunun senaryosu ise şöyle gelişiyor: 1970'lerde İstanbul’un Cihangir semtinde yaşayan Tansu isimli yakışıklı bir adam, birbirinden güzel üç hostes, aksi bir hizmetçi ve mülayim bir öğretmendir. Tansu kurduğu muhteşem sistem sayesinde üç sevgilisini de rahatça idare edebilmektedir. Ancak… Her şey Abisi gelene kadar. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.