TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Purçu, hemşerileriyle buluştu

Türkiye’nin ilk ve tek Roman Milletvekili olmaya hazırlanan CHP İzmir 1. Bölge 5. sıra Adayı Özcan Purçu, düzenlenen yemekte Ege Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 06:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Purçu, hemşerileriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge 5. sıra Adayı Özcan Purçu Ege Mahallesi’nde düzenlenen yemek etkinliğinde hemşerileriyle bir araya geldi. Purçu’ya, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir 1. Bölge Adayı Selin Sayek Böke, İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak eşlik etti. Ege Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Purçu, vatandaşların sorunlarını dinledi ve seçildiği takdirde projeleriyle ilgili bilgi verdi.

“ŞEREFİMİZ İADE EDİLDİ”

Yemek sırasında bir konuşma yapan Özcan Purçu, seçim çalışmaları esnasında dolaştığı Roman mahallelerinde gördüğü heyecanı ifade ederken, yıllardır insanların içindeki ezilmişlik duygusunun yerini gurur ve sevincin aldığını söyledi. Her zaman toplumun en alt sınıf vatandaşları olarak görülen Romanlara yapılan haksızlıklara da değinen Purçu, “Bu bizim yıllardır beklediğimiz bir andı. CHP sayesinde Romanların onuru, gururu, şerefi iade edilmiştir. Benim verdiğim mücadele tüm dışlanan, hor görülen, itilip kakılan vatandaşlarımıza umut olacaktır” diye konuştu.

“YILLARCA KULLANILDIK”

Siyasi iktidarların bugüne kadar yoksulları kullandığını vurgulayan Özcan Purçu, başından geçen sıkıntıları hiçbir zaman unutmayacağını ve başka hiç kimsenin bunları yaşamaması için gece gündüz çalışacağını ifade etti. Seçim sonrasında yapacaklarına da değinen Purçu, özellikle gelecek kuşakların daha iyi bir yaşam sürdürebilmesi için eğitime büyük önem vereceğini sözlerine ekledi. (HABER MEKREZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.