TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Delican Savcı Kiraz için taziye ziyaretinde bulundu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle İstanbul Adliyesi’nde terör saldırısı sonucu şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz için İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz’a taziye ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2015 06:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Delican Savcı Kiraz için taziye ziyaretinde bulundu

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı kirli elleriyle şehit eden teröristleri lanetlediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “İç ve dış mihrakların planladıkları çirkin oyunları halkımıza anlatacağız. Türkiye için çok önemli bir seçime doğru yol alırken ülkemizin önünü kesmek için yapılan bu terörist saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Bu ülkenin insanının mayasında birlik, beraberlik ve kardeşlik inancı vardır” dedi.

ÜLKEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİK İNANCI VARDIR

Ülkemizin tüm kurumlarıyla dim dik ayakta durduğunu, binlerce yıllık tarihimizde birçok fitne ve fesatla karşılaşan ulusumuzun asla yılmayacağını vurgulayan Delican, “Terörün dili, dini, ırkı, mezhebi yoktur. Bizler 2023 Hedefimizde, Yeni Türkiye yolunda ülkemizde huzur ve birlik içerisinde hizmet etmekteyiz. Tüm vatandaşlarımızın ülkemize sımsıkı sahip çıkacağına inancımız tamdır. Bu yolda vatana hizmet ederken şehit edilen Sayın Savcımıza Başsağlığı dileyerek taziyede bulunmak maksadıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Adalet Komisyonu Başkanı Sayın İbrahim Korkmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerine taziyelerimizi ve üzüntülerimizi ilettik” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.