TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selahattin Hünü’den Delican’a ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 09:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Selahattin Hünü’den Delican’a ziyaret

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

AK Partinin esnafa ve millete verdiği destekler doğrultusunda Yeni Türkiye yolunda yapılacak 2015 yılı Genel Seçimlerinde en az 400 milletvekilli çıkartmasını dilediğini belirten Hünü, “İnşallah 2015 Genel Seçimlerinin ardından Yeni Anayasa ile devletimizin esnafa daha çok hizmet edeceğine inanıyoruz. Çözüm sürecinde son gelinen noktada esnafımızın ümidi arttı. Artık esnafımız Türkiye’nin dört bir yanında huzur içinde çalışacaktır. İnşallah bundan sonrada birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmaz” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise 25. Dönem Milletvekilli seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz açısından önemini vurgulayarak, “Yeni Türkiye yolunda çok daha özgür gelişmiş ve ekonomisi ile dünyanın en iyi 10 ülkesi arasında yer alacak bir Türkiye’yi hedeflemekteyiz. Bu seçimlerde Yeni Anayasa’yı ilk kez sivil Anayasa olarak halkımızın desteği sonucunda, seçilmiş milletvekillerimizden oluşan ve toplumsal mutabakatta gerçekleşeceğinden emin olduğumuz yeni meclis sağlayacaktır. Bu meclisin oluşmasında Esnaf Birliklerimizin önemi ortadadır. Sayın Selahattin Hünü Bey’e Yeni Türkiye yolunda esnaflarımız adına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.