TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu İzmir'de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti. Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylığından sonra ilk kez kente gelecek

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu İzmir'de

ANIL YIKGEÇ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı İzmir Milletvekili adayı Kemal Kılıçdaroğlu, aday olduktan sonra ilk kez İzmir'e geliyor. İzmir'e gelecek olan Kılıçdaroğlu'nun programı da tam olarak kesinleşti. Bugün saat 11:30'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelecek olan Kılıçdaroğlu'nu yöneticiler ve partililer karşılayacak. Daha sonra saat 12:30'da Buca Gölet'te milletvekili adayları ve aday adaylarıyla bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantı da il yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanları da yer alacak. CHP Lideri toplantının ardından Büyükşehir'in Buca Kasaplar Meydanı'nda yapacağı yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi temel atma törenine katılacak.

Törenden sonra programına tüm hızıyla devam edecek olan Kılıçdaroğlu, 14:30'da partinin seçim otobüsü ile Bornova'dan başlayarak Bayraklı, Çiğli ve Karşıyaka'da halkı selamlayacak. CHP Lideri daha sonra İl Başkanlığı'nın yakınında Çankaya'da açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu son olarak saat 18:00'de Büyükşehir ve Konak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği hıdrellez şenliğine katılacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra akşam saatlerinde kentten ayrılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.