TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım: Güçlerimizi birleştirelim

AK Parti Konak İlçe Başkanı yönetim kurulu ile birlikte Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu’nu yerinde ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yıldırım: Güçlerimizi birleştirelim

EMİNE ŞEKER

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım yönetimi ile birlikte Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen’i yerinde ziyaret etti. Şefkat Eli Engelli Müzisyenler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kadri Pehlivan, Hizmet Önce İnsan İçindir Konfederasyonu Genel Başkanı Nejat Yıldan, Sivil Toplum Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Sacit Celayir, İzmir Hilal Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Namık Sarıyaprak ve İzmir Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Reşat Gülşen de ziyaret kabulünde bulundu.

DERDİ OLANLARIN DERTLERİNİ DİNLİYORUZ

Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen yaptığı konuşmada, sözlerine AK Parti Konak İlçe Başkanı’na ve yönetim kuruluna teşekkür ederek başladı. Şen, “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Konak İlçemiz güler yüzlü bir başkana sahip oldu. Bizler burada ihtiyacı olanlara ve engelli vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Kendilerine yemek veriyoruz. Derdi olanların derdini dinliyoruz. Çözüm arıyoruz. Evsiz kalanlara sahip çıkıyoruz. İsmini vermek istemediğim bir hanımefendi arkadaşımızı kocası 3 çocuğuyla birlikte terk etmiş. Kendisine sahip çıktık. Kol kanat gerdik. Bu yaptıklarımızı dürüstlük çerçevesi içerisinde gerçekleştiriyoruz. Biz dürüst olmaya devam ettikçe artmaya ve çoğalmaya da devam ediyoruz. Buraya kadar geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ HAKLARINDAN HABERDAR DEĞİL

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ise, Şen’e çok kıymetli bir iş yaptıklarını söyleyerek, “Burada bulunan ablalarımıza ve abilerimize sahip çıkmışsınız. Kol kanat germişsiniz. Tabi hep bu dünyalık düşünmeyeceğiz. Gördüğüm kadarıyla siz de böyle yapıyorsunuz. İnancımız gereği bu dünyanın bir de diğer dünyası var. Siz ne güzel şeyler biriktiriyorsunuz. Sevgi biriktiriyorsunuz. Aynı zamanda inşalardan dua alıyorsunuz. Gönül ister ki devletimiz dara düşmüş herkese yardım etsin. Kucak açsın. Bu durumu AK Parti iktidarı bugüne kadar devlet imkanları çerçevesinde yaptı. Yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın da teşkilatlara kesin talimatı var. Darda olan insanları darda bırakmayın diye. Sosyal devlet anlayışı içerisinde aslın da çok imkan var. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yerelde il müdürlüğümüzün ciddi destekleri var. Ama zaman zaman görüyoruz ki vatandaşımız çoğu hakkından haberdar değil. Başvuracakları yeri bilmiyorlar. Bu anlamda bizler de teşkilat olarak köprü vazifesi görmek istiyoruz. Kamunun hizmetleri ile sıkıntılı olan toplumu birleştirme buluşturmak istiyoruz. Siz derneğin kıymetli yönetimi ile birlikte bizden önce bu işe soyunmuşsunuz zaten” diye konuştu.

YAREN OLMAYA HAZIRIZ

Cumartesi günü halk günlerine başlayacaklarını açıklayan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: “Cumartesi günü saat 13.00-18.00 arası halk günü yapacağız. Derdi sıkıntısı olan kişileri bize de yönlendirebilirsiniz. İş arayan kişilere de köprü vazifesi görmek istiyoruz. Güvenilir yerlerde çalışabilecek ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaralarını sarmak zorundayız. Dertlere derman olmak zorundayız. Bunun için siyaset yapıyoruz. Milletimize hizmet ettiğimiz takdirde hakkın rızasını kazanırız inşallah. Tespit ettiğimiz sorunların çözümü konusunda kamu kurumlarıyla aracı olma görevimizi yerine getireceğiz. Sizinle birlikte güçlerimizi birleştirebiliriz. Siyasetin size ne katkısı olabilecekse biz o katkıyı vermeye size yol ve yaren olmaya hazırız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.