TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAF-KAF ZİRVEYİ SEVDİ

Eurocup'ta mücadele ettiği M Grubu'nda zirveden inmeyen Pınar Karşıyaka, kupanın ikinci turunda 3'te 3 yapan 3 takımdan biri olmanın gururunu yaşıyor

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KAF-KAF ZİRVEYİ SEVDİ

Basketbolda Avrupa'nın en önemli ikinci kulüp organizasyonu olan Eurocup'ta İzmir'i başarıyla temsil eden Pınar Karşıyaka dışında 3'te 3 yapmayı başaran diğer iki takım ise Bayern Münih ile ilk turda Pınar Karşıyaka'nın Grubunda yer alan Lokomotiv Kuban.

Grupta Beşiktaş integrel Forex ve Neptunas Klaipeda'dan sonra Paris Levallois'i de mağlup eden Pınar Karşıyaka, 3 maçta attığı 289 sayıyla kupada yoluna devam eden 32 takım arasında en skorer ekip konumunda. Bu sezon Avrupa'da dış sahada 7 maçta 5, evinde 6 müsabakada 4 galibiyet alan Pınar Karşıyaka, Paris Levallois ve Beşiktaş'ı üst üste evinde ağırlayacak. Pınar Karşıyaka'ya son 16'ya kalmak için tek galibiyet yetiyor.

DİXON KRALLIĞA KOŞUYOR

Pınar Karşıyakalı Bobby Dixon, Eurocup'ta 13 maçta 17.2 sayı ortalaması yakaladı. ABD'li oyun kurucu sayı krallığında 17.3 ortalama tutturan Telenet Ostend'ten John Prince'in ardından ikinci sırada yer alıyor. Dixon, kupada 107'de 38 üçlük isabetiyle bu kategoride ikinci, top çalmada maç başına 1.85 ortalamayla üçüncü durumda. Jon Diebler, üç sayılık atışlarda 74'te 37 isabetle üçüncü sırada bulunurken, Strawberry 1.69 top çalma ortalamasıyla dördüncü durumda. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.