TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyanet görevini yapmıyor

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes “Kur'an kursu hocalarının tamamının zihni sülfürik asitle dolu” diyen AK parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'ya tepki gösterdi. Özkes “Din görevlileri kendilerine savunamaz hale geldi. Görevlilere hakaret eden Uçma'yı kınıyorum” ded

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2015 08:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Diyanet görevini yapmıyor

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen İhsan Özkes son dönemlerde din görevlilerine hakaret edenlerin sayısının inanılmaz arttığını söyledi.  Bunlardan birisinin de AK Parti İstanbul milletvekili ismet Uçma olduğunu ifade eden Özkes  “Uçma, Diyanet’e, ‘Özellikle kimi konuşmacıları ya da görevlendirdiğiniz imamların, Kur'an kursu hocalarının tamamının zihinleri sülfürik asit dolu. Bunları nasıl temizleyeceksiniz’ diye hakaret ediyor. Ancak din görevlileri sendikasından ses çıkmıyor. Kendilerini savunamayorlar. Ben sayın Uçma'yı kınıyor ve kadar uçmasın diyorum” diye tepki gösterdi.

Özkes Düzce'de  alışılagelmişin dışında olaylar yaşandığını Erdoğan için Allah'ın bütün vasıflarını üstünde topluyor diyen AK Parti milletvekili Fevai Aslan ve kendisini Hz.İbrahim olarak tanıtan  İbrahim Korkmaz'dan sonra Kaynaşlı'daki bir cami imamının da  kendisini Hz.İsa Mesih olarak anlatan Hasan Mezarcı'nın havarisi olduğunu iddia ettiğini  söyledi. Özkes “Diyanet bu işin üstüne niye gitmiyor. Neden olayın üzerini örtmeye çalışıyor. Bu imamı hangi siyasetçi koruyor” diye sordu.

TÜRGEV'E BİR ARSA DAHA

İhsan Özkes Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde 38 bin 520 metrekare yüz ölçümlü  bir arsada yıllardır  kiracı olarak bulunan bir spor tesisinin  apar topar hukuka aykırı şekilde Türgev'e 30 yıllığına verildiğini belirtti. Özkes “Mehmet Akif yaşasaydı şöyle derdi, 'Bir Bilal uğruna ya rab ne tesisler batıyor” diye tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.