TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler ve sporcular kahvaltıda buluştu

İzmir Mardinliler Eğitim, Sağlık, Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı, birlik ve dayanışma amacıyla Beyaz Ay Derneği üyelerini ve judocu gençleri kahvaltıda bir araya getirdi

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2015 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Engelliler ve sporcular kahvaltıda buluştu

TANER UYANIKER

İzmir Mardinliler Eğitim, Sağlık, Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı(MARVAK), Ege’de Bugün gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’ın da katılım gösterdiği, engelli ve sporcu gençleri bir araya getiren kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya Beyaz Ay Derneği ve Basmane İbn-i Sina Ortaokulu judo öğrencileri katıldı. Burada konuşan MARVAK Kurulu Başkanı ve AK Parti aday adayı Rasim Kahraman, vakıf olarak engelli ve sporculara çok önem verdiklerini ve her zaman sporcu ve engelli vatandaşlar için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını belirtti.

“ENGELLİ GÜNLERİ DIŞINDA DA HATIRLANALIM”

Kahvaltı sonrasında konuşma yapan Beyaz Ay Derneği Başkanı Salih Arıkan engelli vatandaşlarla engelsiz vatandaşları böyle organizasyonlarla bir araya getirilmesinin önemli olduğunu dile getirdi. Arıkan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz engelli vatandaşların sadece engelliler günlerinde değil bunun dışında kalan günlerde de anılması ve beraber olunması gerekiyor. Böyle organizasyonlarla engelli ve diğer vatandaşlar kaynaşıyor ve birbirlerini daha iyi anlıyorlar”

ŞAMPİYON JUDOCULAR

Kahvaltıya katılım gösteren İbn-i Sina ortaokulu judo takımının hocalığını yapan Münir Tunç ise, “Basmane semtinde yaşayan bu çocuklar ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış kişilerdir. Bu sporcu kardeşlerimizin bu tür kuruluşlar tarafından desteklenmesi bizleri mutlu ediyor. İzmir Mardinliler Eğitim, Sağlık, Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı da bize her projemizde desteklerini esirgemediler. Bize yaptıkları yardımlardan ötürü teşekkür ederim” dedi.

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Kahvaltıya katılan ve organizasyonunda yer alan AK Parti Milletvekili aday adayı olan Mekkiye Uludağ Atılgan engelli vatandaşların sosyal hayata katılımındaki dezavantajlarını kırmak istediklerini söyledi. Atılgan, “MARVAK ve Beyaz Ay Derneği’nin üyeliklerini yapmaktayım. Bu organizasyonlarla engelli vatandaşları sadece engelli günlerinde değil geri kalan günlerde de anarak bir şeyler yapmak istedik. Rasim Kahraman şahsında MARVAK yönetimine engelli ve sporculara el uzattıkları ve destek verdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.