TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesi genç kızın hayatından endişe ediyor

zmir’in Buca ilçesinde, Adem Çaku ile Güler Çaku'nun tek çocuğu olan 15 yaşındaki Gözde Çaku, bakkaldan kahve almak için ayrıldığı evine bir daha dönmedi

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 09:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ailesi genç kızın hayatından endişe ediyor

İzmir’in Buca ilçesinde, Adem Çaku ile Güler Çaku'nun tek çocuğu olan 15 yaşındaki Gözde Çaku, bakkaldan kahve almak için ayrıldığı evine bir daha dönmedi. İnşaat ustası baba Çaku, kızıyla arkadaş gibi olduklarını, hiçbir sorunlarının bulunmadığını dile getirip, “Kaybolduktan 2 gün sonra beni cep telefonumdan gizli numaradan arayıp, 'Baba ben Karşıyaka'dayım' dedi, sonra birden telefon kapandı. Sesi tedirgindi, kızımın hayatından endişe ediyorum” dedi. 

Buca'nın Çamlıkule Mahallesi'nde oturan 40 yaşındaki Adem Çaku ile eşi 41 yaşındaki Güler Çaku'nun tek çocukları Gözde Çaku, geçen 18 Şubat'ta bakkaldan kahve almak için evden çıktı. Ancak genç kız bir daha evine dönmedi. Polise başvuran ve aramadıkları yer bırakmayan Çaku çifti günlerdir bir sonuç alamadı. Büyük üzüntü yaşayan baba Adem Çaku, “Kızımla arkadaş gibiydik. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Zaten tek çocuk olduğu için hep el üstünde tuttuk. Annesinden 1 TL alıp bakkala gitmek üzere evden ayrılmış. Sonra bir daha dönmedi. Kaybolduktan 2 gün sonra beni cep telefonumdan gizli numaradan arayıp, 'Baba ben Karşıyaka'dayım' dedi, sonra birden telefon kapandı. Sesi tedirgindi, kızımın hayatından endişe ediyorum. Polise gittiğimde bana 'Binlerce kız kayıp hangi biriyle ilgilenelim, bekleyelim' dediler. Aramadığımız yer kalmadı. Daha önce de kız arkadaşlarının evine giderdi ama bize haber verirdi, biz de birkaç gün sonra gidip alırdık. Bu kadar uzun süre evden ayrı kalmamıştı. Yetkililerden bir an önce kızımı bulmalarını istiyorum” diye konuştu.

Günlerdir düzgün bir uyku uyuyamadığını, tek çocuğunun başına bir şey gelmiş olmasından korktuğunu dile getiren ve zaman zaman duygusal anlar yaşayan anne Güler Çaku da, “Yalnızca kızım bulunsun istiyorum” diyebildi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.