TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Selvitopu'nun fuar maratonu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu yıl 83'üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuklarından biri olan Malatya standını ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2014 09:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Selvitopu'nun fuar maratonu

Aslen Malatyalı olan Başkan Selvitopu'na hemşerileri yakın ilgi gösterdi. Malatya’dan yayın yapan yerel televizyon kanallarına konuşan Selvitopu, 54 ilden daha büyük bir ilçe olan Karabağlar’ı daha modern bir yapıya kavuşturabilmek için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yıl Diyarbakır’la birlikte onur konuğu ili olan Malatya stantını ziyaret eden Başkan Selvitopu, ilin Valilik, Belediye Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret Odası, ilçe belediyeler ile yöresel lezzetlerin bulunduğu stantlara da uğradı. Hemşerilerinin yakın ilgisinden bir hayli memnun kalan Başkan Selvitopu ayrıca,  Malatya'nın yerel televizyon kanallarına da Karabağlar'ın projelerini anlattı.

DAHA MODERN BİR KARABAĞLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karabağlar'ın 480 bin nüfusuyla Türkiye'de ki 54 ilden daha büyük bir ilçe olduğunu  söyleyen Muhittin Selvitopu, İlçenin sosyal kültürel yapısını dikkate alarak birbirinden farklı projeleri hayata geçireceklerini, çocuklara, yaşlılara, gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik çalışmalara önem vererek, halkın sosyal hayata aktif katılımını sağlamak için gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Karabağlar’ın büyüklüğünün nüfusla sınırlı kalmayacağını, modern bir ilçeyi yaratmanın herkesin görevi olacağını vurgulayan Selvitopu, “Nüfus olarak büyüğüz ama bu büyüklük nüfusla kalmamalı. Kültür sanat alanıyla, spor alanlarıyla, yaşam tarzıyla, kentleşmesiyle yeni bir Karabağlar yaratmak hepimizin görevi olacaktır.” diye konuştu.

BAŞKAN SELVİTOPU EMEKLİ-SEN STANTINDA

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Malatya stantının yanı sıra gazeteci Tuncay Özkan'ın da katıldığı  DİSK Emekli - Sen 1 No’lu Şube’nin standını da ziyaret etti. Selvitopu burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Özellikle emekliler hayat pahalılığından, geçim sıkıntısından Başkan’a dert yandılar.  (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.