TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrem Derici ile coştular

Gaziemir’de sahne alan İrem Derici şarkıları ve sahne şovuyla Gaziemirlileri adeta büyüledi. Konserde, sanatçının vokalistleri de solo performanslarıyla seyirciden tam not aldı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İrem Derici ile coştular

Gaziemir’de bu yıl 18.’si düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde sahneye çıkan İrem Derici, müthiş performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, kalplerini bir kez daha çaldı. Hareketli ve duygusal parçalarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, ekibiyle birlikte sahneye koyduğu performansla seyirciyi büyüledi. Sanatçının vokalistleri Öykü Karadağ ile Ceren Deniz solo performanslarıyla beğeni topladı. Sahnede fırtına gibi esen İrem Derici’nin parçalarına, soğuk havaya rağmen, İzmir’in dört yanından gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 10 bin kişi eşlik etti. Ünlü sanatçının hayranları, sanatçıya duydukları sevgiyi haykırarak anlatmaya çalıştı.

Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol eşi Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol, sanatçıya semt evi kursiyerlerinin kurslarda ürettikleri el yapımı kolye ve zeytin fidanı sunarak teşekkür etti. İki saatten uzun süre sahnede kalan İrem Derici, seyirciye unutamayacakları bir konser yaşattı. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.