TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duyabilmesi için 10 bin dolar gerekiyor

İzmir’in Buca ilçesinde doğuştan duyma engelli Nurettin Kaya, işitme cihazı bozulduğu için hayatını 6 aydır sessiz bir şekilde sürdürüyor. Kaya’nın yeniden duyabilmesi için 10 bin dolar gerekiyor

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2015 07:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Duyabilmesi için 10 bin dolar gerekiyor

6 aydır çevresindeki sesleri duymaktan yoksun kalan Nurettin Kaya, işitme cihazının bozulduğunu ve 10 yılını doldurduğu için tamir edilemediğini ifade etti. Artık duymak istediğini anlatan Kaya, “Dışarı çıktığımda gelen arabaların sesini duymak istiyorum. Hayatımı devam ettirmek için yeni cihaz istiyorum” diyerek hayırseverlerden 10 bin dolarlık cihazın alımı için yardım istedi.

HAYATI TEHLİKEDE

Oğlunun doğuştan işitme engelli olduğunu söyleyen anne Firdevs Kaya ise, oğlunun ancak işitme cihazı sayesinde duyabildiğini belirtti. Kaya, “İşitme cihazı bozuldu. Yetkili servise gönderdiğimizde cihazın ömrünü doldurduğunu ve yenilenmesi gerektiğini söylediler ve tamirinin mümkün olmadığını söylediler. Bunun yenisini alabilmemiz için de yaklaşık 10 bin dolara ihtiyacımız var. Bizim bu parayı karşılayacak gücümüz yok. Oğlumun duyabilmesi için yardımseverlerden destek bekliyorum. Oğlumun hayallerini gerçekleştirebilmesi için duymaya ihtiyacı var, hayatı tehlikede” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.