TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Protesto amacıyla terk etmedim”

Fuar İzmir'in açılışına geleceği duyurulan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul'da bir açılışa katıldığı için İzmir'e gelemedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Protesto amacıyla terk etmedim”

 Törene AK Parti'den sadece İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Gözde Keskin katıldı. Delican ve Keskin, ilk sırada oturdu. Delican, sektör temsilcilerinin konuşmalarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da dinledi ve alkışladı. İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can'ın konuşmasında İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın törene katılmamasını dile getirmesi üzerine alkışlı, ıslıklı ve 'yuh' sesli protestolara sessiz kalan Delican, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarken alkışladı ve konuşmasındaki selamlama bölümünü dinledikten sonra Kılıçdaroğlu konuşurken, Gözde Keskin ile birlikte törenden ayrıldı. 


İl Başkanı Delican, yaptığı açıklamada, töreni protesto amacıyla terk etmediğini belirterek, “Fuar İzmir çok güzel bir proje. Tören de iyiydi. Sabah Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı havalimanında karşıladım ve açılış törenine gideceğimi söyledim. Törende nezaket dili hakimdi. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Vali Toprak'ın protesto edildiği sırada sunucunun ve Kocaoğlu'nun katılımcıları uyarması çok önemliydi. Törenden erken ayrıldım çünkü uçakla Ankara'ya gideceğim. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na İzmir adayları hakkında görüş soracağım” dedi. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.