TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasiye siyah boya atıldı

CHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Ercan Tatı’nın seçim irtibat ofisine siyah boyayla saldırı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Demokrasiye siyah boya atıldı

ANIL YIKGEÇ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Ercan Tatı’nın seçim irtibat ofisine siyah boyayla saldırı düzenlendi.

Dün öğle saatlerinde gerçekleşen saldırıda (CHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Ercan Tatı’nın seçim irtibat ofisine siyah boya atıldı. Seçim irtibat bürosunu kaplayan seçim posterleri atılan boya yüzünden siyaha büründü. Saldırıyla ilgili İzmir Emniyet Müdürlüğü hızla soruşturma başlattı. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Tatı, olayı kınadığını ve bu tür saldırıların bir daha gerçekleşmemesini umduğunu söyledi.

KARANLIK, AYDINLIĞA KAVUŞACAK

Kimseyi zan altında bırakmak istemediğini belirten Tatı, “Kimseye bir şey söylemek istemiyorum. Benim şeklim ortada. Ne söylediğim, kim olduğum belli. Doğruyu söylediğim için bu saldırılar gerçekleşiyor. Seçim irtibat ofisime yapılan siyah boyalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gerekli çalışmaları sürdürüyor. Atılan siyah boyalar elbet aklanacak ve bu ülkeyi karanlıkta bırakmak isteyenler cezasız kalmayacak. Bu karanlık, aydınlığa kavuşacak” dedi.

BEN BURADAYIM

Demokratik olmayan ve çirkin bir olay olduğuna vurgu yapan Tatı, “Çirkin bir olay. Burada demokratik bir olay gerçekleştirirken demokratik olmayan bir hareket meydana geliyor. Aslında demokrasiye siyah boya atıldı” ifadelerini kullandı.

Bu saldırının kimin yapmış olabileceğine ise şöyle bir yorum getirdi;

“AK Partililer yaptı demiyorum ama bu olay AK Parti’ye karşı yaptığım konuşmadan sonra oldu. Ben buradayım. Ayaktayım. Yapanları kınıyorum. İzmir Emniyet Müdürlüğü saldırıları düzenleyeni ya da düzenleyenleri bulmak için çalışıyor. Umarım böyle bir olay bir daha yaşanmaz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.