TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Teşkilatı 170. yılı resepsiyonu düzenlendi

Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Balçova Kaya Termal otelde resepsiyon verdi. Düzenlenen resepsiyona İzmir’deki çok sayıda siyasetçi, iş adamı, bürokrat, asker, yabancı misyon temsilcileri ve polis dostları katıldı

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2015 06:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Polis Teşkilatı 170. yılı resepsiyonu düzenlendi

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de çeşitli etkinlikler ile kutlandı. İzmir’de de Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya resepsiyon düzenledi. Düzenlenen resepsiyonda konuşan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenledikleri resepsiyona teşriflerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirterek, “170 yıllık bir uzun tarihi başarılarla dolu bir tarihi ülkesine toplumuna milletine hizmetle geçirilen bir tarihi geride bırakan ve toplumumuzun ortak değerleri ile kültürüyle beslenip büyüyen ve yine aynı topluma aynı değerler üzerinden hizmet ifa eden ve insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak gibi çok önemli bir görevi üstlenen teşkilatın mensubu olmaktan ve bu teşkilatın İzmir İl Emniyet Müdürü olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

FARKINDALIK YARATILDI

Uzunkaya konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Bir hafta boyunca polis etkinliklerimiz ile il merkezimizde ve ilçelerimizde yılın 365 günü beraber olduğumuz içi içe olduğumuz vatandaşlarımızla halkımızla insanlarımızla daha yoğun daha üst düzey, görselliği daha öne çıkan etkinlikler ile bir arada olmaya çalıştık. Bu arada şehitlerimiz için mevlitler düzenledik. Toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan özellikle gençlerimize yönelik bu hafta içerisinde final etkinliklerini tamamladık. Bu akşamda burada hep birlikte bu haftayı noktalıyoruz bu sebeple teşkilatıma nice yıllar ülkemize güzel hizmetler vermesini temenni ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.