TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenler Günü’ne muhteşem kutlama

Öğretmenler Günü’ne özel bir şölen hazırlayan Karşıyaka Belediyesi, yaklaşık 2 bin eğitimcinin katıldığı yemek ve konser programı organize etti. Gönüllerince eğlenen öğretmenler, yorgunluk ve stres attı

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Öğretmenler Günü’ne muhteşem kutlama

Mavişehir Arena’da gerçekleşen Öğretmenler Günü kutlama etkinliğine, Kaymakam Saadettin Yücel ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da eşleri ile birlikte katıldı. İlçenin farklı okullarında görev yapan yaklaşık 2 bin öğretmenin yer aldığı gecede ilk olarak Edin Aslantürk ve saz arkadaşları sahne aldı. Gönüllerince eğlenen ve yorgunluk atan öğretmenler dans etti, halay çekti. Coşku, ünlü şarkıcı Nalan Altınörs’ün şarkıları ile doruk noktaya ulaştı. Gece sonunda tüm öğretmenlere, çiçek ve Atatürk ajandası hediye edildi.

TABLO İÇLER ACISI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bir toplumun eğitim ve öğretim sektörüne verdiği değer onun gelişmişlik ve kalkınmışlık derecesini de gösterir. Yapılan anketlerde, öğretmenlik mesleğinin itibar kaybettiği ortaya çıkıyorsa, oturup tekrar düşünmemiz lazım. Öğretmenlerin yüzde 90’ının borcu var. Yüzde 66,9’u tükenmişlik sendromuna kapılmış durumda. Bu korkunç tabloyu tersine çevirmeliyiz” dedi.

EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Eğitime ve öğretime destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Akpınar, “9 ayda, eğitim yuvalarımıza 1 milyon liraya yakın yatırım yaparak, eğitime verdiğimiz önemi ortaya koyduk. Bu desteğimizin süreceğine söz veriyoruz” diye konuştu. Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel de bir toplumun gelişimi için eğitimin şart olduğunu dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.