TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf Kaf 3 puanla döndü

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Karşıyaka deplasmanda Elazığspor ile karşılaştı. Müsabaka Karşıyaka’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 10:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaf Kaf 3 puanla döndü

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Elazığspor kendi sahasında Karşıyaka ile karşılaştı. Elazığspor taraftarlarının sadece Kuzey Kale arkasından izlediği maçı Karşıyakalı dört taraftar da seyretti. İlk yarısı Karşıyaka’nın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan maç Karşıyaka’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada gelişen Karşıyaka atağında topu sol kanattan taşıyan Junınho’nun yaptığı ortada yerden gelen topa dokunan Mehmet Sıdık İstemi meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

24. dakikada Onur’un yaptığı asistle ceza sahası içinde topla buluşan Rıdvan’ın şutunda top direğin yanından auta çıktı.

26. dakikada gelişen kontra atakta topa buluşan Mehmet Çakır, ceza sahası içerisinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Mehmet’in vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

29. dakikada gelişen Karşıyaka atağında ceza sahası içinde topla buluşan Onur’un vuruşunda kaleci İvesa topa son anda müdahale etti ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

30. dakikada rakip kalede baskısını artıran Elazığspor üst üste iki kez gole çok yaklaştı. Kornerden gelen topu kontrol eden Eren’in şutunda top defans oyuncusuna çarparak kornere çıktı. Kullanılan korner vuruşunda uzaklaştırılan topu önünde bulan Mehmet Çakır’ın ceza sahası yayından çektiği şutta top az farkla dışarı çıktı.

51. dakikada Mehmet Çakır’ın kafayla yaptığı asistle topla buluşan Noyan Öz’ün sert şutunda top az farkla auta çıktı.

59. dakikada Berk’in ceza sahası dışından çektiği sert şut az farkla auta çıktı.

70. dakikada sonradan oyuna giren Ömer’e yapılan müdahalede hakem Erkan Engin penaltı noktasını gösterdi. Mehmet Çakır’ın kullandığı penaltı vuruşunda top ağlarla buluştu ve Elazığspor bu golle beraberliği yakaladı. 1-1

80. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan Carlos Eduardo topu ağlara gönderdi. 2-1

87. dakikada defansın arkasına atılan topla buluşan Carlos Eduardo kalecinin önde olduğunu görünce aşırtma bir şutla topu kaleye gönderdi. Üst direkten geri dönen topu defans uzaklaştırdı.

MAÇIN ARDINDAN

Elazığspor-Karşıyaka maçının ardından düzenlenen basın toplantısında taraflar maçı değerlendirdi.

2-1 kaybettikleri maçın ardından basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oyunun tek hakimi kendilerinin olduğunu ancak, kalecileri Ivesa'nın normal şartlarda yemeyeceği golleri yediğini ifade etti.

İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını vurgulayan Özat, "Şu maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Maçı objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor’du. Oyuncular hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ama o goller Ivesa’nın yiyeceği goller değildi. Takım olarak iyiydik ama bireysel hatalar yapıyoruz. Oynanan oyuna göre skorun hakkı bu değildi. Takımın temposundan memnun kaldım. Çok pozisyona girdik ama ikinci golü bulamadık. Bundan sonraki süreçte yapacağımız her antrenmanın bize faydası olacak” dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da değerlendirmesinde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Göksü konuşmasında futbolcularımı tebrik ederek, "İki takım oyuncuları da çok iyi mücadele etti. Maç centilmence oynandı. Karşıyaka takımı olarak ligin başında üç puan hedefimiz vardı. Her maça bu amaçla çıkıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz, Elazığspor’a da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. (İHA/ELAZIĞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.