TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eriş iddialı konuştu

Futbolcu olarak 20 yıl önce formasını terletip kaptanlığını yaptığı Bucaspor'a 20 yıl sonra teknik direktör olarak dönen Levent Eriş, ayağının tozuyla iddialı açıklamalar yaptı

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2015 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eriş iddialı konuştu

"Son 7 haftada kelimenin tam anlamıyla kurtuluş savaşı vereceğiz" diyen Levent Eriş, "Bizim için lig şimdi başlıyor. 7 haftalık bu zorlu bir mücadeleye gireceğiz. 21 puanın tümüne talibim. Geçmiş, geçmişte kaldı. Hep birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Futbolcunun ismi, yaşı, şöhreti önemli değil. Sahaya yüreğini koyan, terini son damlasına kadar akıtan forma giyer. Bu takımı düşürmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Takımına bugün ilk antrenmanını yaptıran Levent Eriş, ligde kalma yarışında 2008-2009 sezonunda şampiyon yapıp Süper Lig’e çıkardığı Manisaspor ve sezon başında görev yaptığı Adanaspor'un yanı sıra Denizlispor ve Elazığspor'la çekişeceklerini hatırlatırken, "Bucaspor İzmir futbolunun lokomotif kulüplerinden biri. Önce 1'inci Lig'de varlığını sürdürmesi, sonra bir üst lige çıkması için çaba harcayacağız. İzmir'e bir düşme acısı daha yaşatmak istemiyoruz. Öncelikle futbolculara güven aşılayıp gerçek kapasitelerini kullanmalarını sağlayacağız. Bunu yaparsak, arkası da gelir" dedi.

BUCASPOR 4 SEZON SONRA ÜÇLEDİ

PTT 1'inci Lig'de bitime 7 maç kala Levent Eriş'i takımın başına getiren Bucaspor, 4 yıl sonra ilk kez bir sezonda 3 farklı teknik adamla çalışma yoluna gitti. En son 2010-2011'de Süper Lig'de yer aldığı dönemde sezona Bülent Uygun'la başlayıp, yola Samet Ayababa ile devam eden Bucaspor, Sait Karafırtınalar'la da maratonu bitirdi. Küme düşme korkusu yaşadığı bu sezona da Sait Karafırtınalar'la start veren Bucaspor, takımın başına 2'nci devre Mustafa Bahadır'ı dümene geçirdi. Ancak Bahadır'la da çıkış yakalayamayan Bucaspor, umudunu Levent Eriş'e bağladı. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.