TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes Almanya’da tanıtılacak

İlçenin tanıtımı adına başlatılan çalışmalar kapsamında Menderes Belediyesi Almanya’da düzenlenecek ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuarı’na katılım sağlayacak

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menderes Almanya’da tanıtılacak

Menderes’in ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını amaçlayan Menderes Belediyesi, fuar hamleleri ile dikkat çekiyor. Belediye tarihinde ilk kez fuarlara katılan Menderes Belediyesi, ülke içi ve ülke dışında katılım sağladığı fuarlar ile tanıtım atağını sürdürüyor. İstanbul ve İspanya’da düzenlenen turizm fuarlarında yer alan Menderes Belediyesi 4-8 Mart tarihlerinde Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuarı’na katılacak. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile fuarda yer alacak olan Menderes Belediyesi, ilçenin tarihi ve turistik değerlerini tanıtacak. Gümüldür Mandalina Festivali’nin simgesi Mandi de her fuarda olduğu gibi ITB Turizm Fuarı’nda da dünyanın dört bir yanında gelecek sektör temsilcileriyle buluşacak.

MARKALAŞMA ADINA ATILAN ADIMLAR

Berlin’de ki fuarda ilçenin önemli değerlerini tanıtacaklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes Belediyesi olarak ilçemizin markalaşması adına başlattığımız çalışmalarımız sürüyor. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli fuarlara katılarak Menderes’imizi en güzel şekilde temsil ediyoruz. 4-8 Mart tarihlerinde de turizm fuarlarının en büyüğü olan ITB Turizm Fuarı’na ilk kez katılacağız. İZKA ile yer alacağımız fuarda Menderes’imizin tarihsel ve turistik alanlarını tanıtmanın yanında ilçemizin önemli değerlerini de sektör temsilcilerine tanıtacağız” dedi.

“TURİZM PAYIMIZ ARTACAK”

Bu yıl başlatılan tanıtım atağı ile Menderes’in bilinirliğinin önemli derecede arttığını kaydeden Başkan Soylu, “Fuarlar ile ilçemizin tanınırlığını arttırırken yeni iş birliklerinin de kapısını açmış oluyoruz. Amacımız turizmden almış olduğumuz payı arttırmak. Bu anlamda fuarlar bizim için önemli. Dünyanın en büyük fuarında da önemli bağlantılara imza atarken, ilçemizi en güzel şeklide tanıtacağız” diye konuştu.

MANDİ ALMANYA’DA

Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi, ITB Turizm Fuarı’nda yer alacak. Daha önce İstanbul’da düzenlenen EMITT Turizm Fuarı ve İspanya’nın Madrid Şehri’nde düzenlenen FITUR Turizm Fuarı’na katılarak Menderes’in tanıtımına katkı koyan Mandi, Berlin’de de ilçenin önemli ürünlerini ve değerlerini tanıtacak.

MENDERES’İN SİMGELERİ ITB’DE

Fuarda Menderes ile özdeşleşen ürünler ve simgeler yer alacak. Boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarının hediye edileceği fuarda Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan Menderes Şehir Rehberi ve Klaros Bilicik Merkezi Tanıtım Broşürü fuar ziyaretçilerine hediye edilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.