TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Temizleyelim, ama temiz tutalım”

“Foça’yı ve Temiz Denizi Seven” Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönüllüleri, Foça’da sualtı ve kıyı temizliği gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Temizleyelim, ama temiz tutalım”

HAKAN KARACA - Foça Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen çalışmada kapsamında; Küçükdeniz Limanı’nda sualtı temizliği ve İngiliz Burnu mevkiinde kıyı temizliği yapıldı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönüllülerine duyarlılıkları için teşekkür etti. Başkan Demirağ; temizlemek kadar, temiz tutmanın da önemli olduğunu vurguladı.

TEMİZ TUTULMALI

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönüllüleri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, “Foça’yı ve temiz denizi sevenler” adı altında geniş kapsamlı bir çevre temizliği yapmak için  2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Foça’ya geldi.Foça Belediyesi’nin katkıları ile yürütülen proje ile; çevre kirliliğine karşı farkındalık yaratmak, denize ve çevreye karşı insanların daha duyarlı olmalarını sağlamak amaçlandı.Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gören çevre gönüllülerinden oluşan ekip, iki dalgıç ile Küçükdeniz’de sualtı temizliği ve İngiliz Burnu mevkiinde yirmi kişi ile kıyı şeridi temizliği yaptı.Çalışma süresince, pet ve cam şişeler, teneke kutular ve plastik malzemeler vb. atık malzemeler toplandı.Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönüllüleri; amaçlarının deniz dibi ve kıyı temizleme faaliyetinin kendisinden çok, temiz tutmaya dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak olduğunu belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.