TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Kadınlar yağmur, çamur demedi

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları seçim çalışmalarına AK Parti’nin İzmir'deki tek kadın belediye başkanı Saliha Özçınar Şengül'ü ziyaret ederek Kiraz'dan başladı

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2015 06:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Kadınlar yağmur, çamur demedi

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Geçtiğimiz ay yapılan 4. Olağan İl Kongresinin ardından çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı soğuk hava ve olumsuz hava koşullarına aldırmadan Kiraz'da çalışmalarına başladı. İzmir'in AK Parti'den tek kadın belediye başkanı olan Saliha Özçınar Şengül'ü başkanlık makamında ziyaret ettikten sonra ilçede esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren İzmir'in AK Kadınları Kiraz'da esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle ziyaretlerini tamamladı.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, kongrenin ardından başkan seçildikten sonra çalışmalarına hızla başladıklarına dikkat çekti. Başkan olduktan sonra 10 gün içerisinde 30 ilçenin kadın kollarının yönetim kurulu toplantısına katılarak tüm teşkilatıyla tanıştığını belirten Keskin, “AK Parti İzmir İl Kadın Kolları olarak birlik beraberlik içerisinde çalışan çok kıymetli bir teşkilatımız var. İçimizdeki bu uyumu seçim sürecimizdeki çalışmalarımızla tüm İzmir'e göstererek 7 Haziran'a kadar İzmir'de kapı kapı olaşarak partimizin icraatlarını en iyi şekilde anlatacağız” dedi.

YENİ TÜRKİYE'NİN MİMARLARI KADINLAR OLACAK

Her ilçe teşkilatından iki kadın temsilci ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları yönetimiyle birlikte 100 kişiyle Kiraz'a giderek seçim çalışmalarını başlattıklarını ekleyen Keskin, “İl Kongremizde Genel Başkanımız ve Başbakan Prof. Dr. Sn Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti rozetini takarak ailemize kattığı İzmir'deki tek kadın belediye başkanımızı ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza Kiraz'dan başladık. 15 ev ziyareti ve Kiraz Çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Kiraz'da hem halk hem de esnafa seçim çalışmalarında kadının önemini ve gücünü göstermeye çalıştık. Kiraz'daki ilgi ve partimize gösterilen yoğun teveccüh bizleri mutlu etti. 25. Dönem Milletvekillerimizin belirleneceği 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Partiyi İzmir'de zafere ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Seçim çalışmalarımızda İzmir'de kapı kapı dolaşarak tüm hemşehrilerimize fikirlerimizi ve iktidarımızın icraatlarımızı anlatacağız. Yeni Türkiye'nin en büyük mimarları biz kadınlar olacak” diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.