TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli İşadamı da ‘Adayım’ dedi

İzmirli İşadamı Abdullah Orak, AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2015 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirli İşadamı da ‘Adayım’ dedi

ULAŞ AŞIK

İzmir’in eğitim hayatına ve başarı yolculuğuna değer katan bir kent olduğunu ve artık görevin kendisinde olduğunu söyleyen Orak, “Güzel İzmir’e çok şey borçluyum. Ancak çocukluğumda gözümü alamadığım İzmirimde, yapılacak öne alınacak çok proje var. Türkiye’ye ve şehrimize dört bir yandan dokunan AK Parti hizmet anlayışı içerisinde genç, dinamik ve güçlü bir siyasi kimlik olarak hazırım” dedi. Orak, en büyük desteği eşinden aldığını belirterek, “İçimdeki hizmet etme, sorun çözme aşkımı, hayat arkadaşıma anlattım. Benim her zaman yanımda ve destekçim olacağını söyledi. Büyük bir güçle yola çıktım” diye konuştu.

KAVGACI DEĞİL, UZLAŞMACI ANLAYIŞLA…

Eğitim ve bilişim sektöründe uzun yıllar yöneticilik görevinde bulunan Orak, Yeni Türkiye yolundaki hedeflere doğru adım adım ilerleyen Türkiye’nin geleceğinde aktif rol almak istediğine dikkat çekti. Kavgacı değil, uzlaşmacı bir anlayış içerisinde olacağının altını çizen Genç İşadamı, “İzmir’in geleceğine dolayısıyla Türkiye’nin geleceğine atılacak dev adımlarda söz sahibi olmak için yola çıktım. İzmir’in güzel insanlarını Ankara’da temsil etmekten onur duyacağım. Yolculuk uzun ve zorlu. Ama AK Parti hizmet anlayışında zor diye bir şey yok. Bakış açımız sorun çıkaran değil, sorun çözen bir anlayışı işaret ediyor. Sorunların üzerine giden, bitiren bir anlayışı temsil ediyoruz” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK DESTEĞİM EŞİM”

Milletvekili aday adaylığı yolundaki dilekçesini dün Seçim Koordinasyon Merkezi  (SKM) Başkanı Mustafa Gedikoğlu’na veren Abdullah Orak, bu zorlu yolculukta en büyük desteği hayat arkadaşından aldığını sözlerine ekledi. Genç İşadamı, sözlerini şöyle tamamladı; “İki evladımın annesi hanımefendi ile İzmir’e hizmet etme isteği ve heyecanı içerisinde olduğumu söyledim. Ama bunun kendisiyle ve evlatlarımla geçireceğim zamanı çalacağını, büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalacağını ifade ettim. Kendisi tüm gücüyle destekçim olacağını belirtti. Bu büyük güçle yola çıktım, hazırım.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.