TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyilik marketi büyüyor

Bornova Belediyesi’nin, ihtiyaç sahiplerinin aylık erzaklarını istedikleri gibi seçip alabilmeleri için açtığı Dost Market, büyümeye devam ediyor. Dost Market, ayakkabı reyonuyla da hizmet verecek

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2015 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İyilik marketi büyüyor

Bornova Belediyesi’nin, ihtiyaç sahiplerinin aylık erzaklarını istedikleri gibi seçip alabilmeleri için açtığı Dost Market, ayakkabı reyonuyla da hizmet vermeye başladı. Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’nin katkılarıyla açılan ve en çok tercih edilen yepyeni ayakkabıların yer aldığı reyondan alışveriş yapmaya başlayan ihtiyaç sahipleri bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sosyal belediyecilik uygulamalarına Dost Market ile yepyeni bir boyut getiren Bornova Belediyesi, şimdi de erzak reyonlarına ayakkabı bölümünü de ekledi. Bornova Belediyesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin mutfak alışverişlerini özgürce yapma imkanına sahip olduğu Dost Market, gün geçtikçe kapsamını genişletiyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİID AYAKKABI  

Geçen haftalarda hayırseverlerin daha kolay bağış yapabilmesini sağlamak için Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile imzalanan protokolün ardından, kısa süre önce Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi ile de işbirliği yapıldı. Site yönetimi Dost Market’e, üyelerinin katkılarıyla ayakkabı bağışı yaptı. Böylece ihtiyaç sahipleri ayakkabı alışverişlerini de kartlarına yüklenen bakiyelerle Dost Market’ten yapma imkanına kavuştu.

KALİTELİ HİZMET

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market’in her geçen gün daha da büyüyen bir iyilik hareketi haline geldiğini belirterek, “Komşumuz aç yatarken yatağa tok girmeyen bir kültürün insanlarıyız. Bu durum, sosyal yönü kuvvetli olan toplumumuzun önemli bir özelliği. Biz de bu özelliğimizi kurumsal olarak Dost Market’te hayata geçiriyoruz. Amacımız daha çok insanımıza, daha kaliteli ve daha çok ürünle hizmet verebilmek. Bunun için azimle çalışıyoruz. Dost Market’e katkıda bulunan Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.