TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen gururlandırdı

Spor Toto 2'nci Lig play off çeyrek final rövanş maçında evinde 0-0 berabere kaldığı Pendikspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek elenen Menemen Belediyespor, hem üzüldü, hem de gururlandı

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 08:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menemen gururlandırdı

Teknik direktör Erhan Özalp, 2'nci Lig'e ayak bastıkları ilk sezonda PTT 1'inci Lig'e çok yaklaştıklarını belirterek, "Gönül isterdi ki play off'ta şampiyon olalım. Ancak kısmetimiz çeyrek finale kadarmış, Çok önemli kulüplerin küme düştüğü bu ligde İzmir'i en iyi şekilde temsil ettik. Futbolcularımla kıvanç duyuyorum" dedi.

Gelecek sezon daha iyi yerlerde olacaklarını ifade eden Erhan Özalp, "Taş gibi bir takıma sahibim. Bu kadroyu koruyacağız. İstanbul'a gelen taraftarımız bizi alkışlarla uğurladı. Üzgünüz ancak yas tutmayacağız. Daha iyi seviyelere nasıl ulaşırız onun çalışmalarına başlayacağız" yorumunu yaptı.

Menemen Belediyesporlu taraftarlar da sosyal medyadan takımlarına teşekkür ettiler, "Canınız sağolsun. Bize bu heyecanı yaşattığınız için hepimiz mutluyuz" diye de mesajlar yayınladılar. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.