TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe indirim istiyor

Göztepe'de yeni sezonda takımda kalıp kalmayacakları henüz netleşmeyen Umut ile kaleci Egemen'in geleceği, yapacakları fedakarlığa göre belirlenecek

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe indirim istiyor

Teknik direktör Metin Diyadin'in, "Bütçeyi aşmazlarsa kalabilirler" raporunu verdiği 2 futbolcudan aldıkları ücrete zam talep etmemeleri, hatta indirim yapmaları istenecek. Bir haftaya kadar görüşmeye çağrılacak Egemen ve Umut'un yönetimin önerdiği rakamları kabul etmeleri durumunda yeni sezonda da sarı kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi. Sözleşmeleri 31 Mayıs'ta bitecek Egemen'in bu sezon 100 bin, Umut'un ise 150 bin TL aldığı bildirildi.

Sarı kırmızılı ekipte bu sezon kiralık oynayan Sivassporlu Fatih ile Eskişehirsporlu Hasan Hüseyin için de sezon bitiminde girişimlere başlanacağı öğrenildi. Diyadin'in takımda kalması yönünde görüş bildirdiği genç oyuncuların kulüpleriyle temasa geçecek yönetim, ekonomik şartların oluşması halinde bu futbolcuları takımda tutacağı açıklandı. Ancak Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin, devre arasında geldiği Göztepe'de büyük gelişim gösteren 21 yaşındaki Hasan'ı yeni sezon kampında görmek istediği bu nedenle transferin gecikebileceği gelen haberler arasında. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.