TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Halk Pazarı’na uğrayın

Aşık Veysel Halk Pazarı, Bornova’da hizmete açıldı. Günlük sebze ve meyve kalitesiyle hizmet sunan işletme Abdullah Güvenç ve İbrahim Göktekin sahipliğinde hizmete başladı

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2014 06:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu Halk Pazarı’na uğrayın

MEHMET ŞERİF TOPRAK

 Bornova’da İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı karşısında açılan Halk Pazarı’na ilk günden ilgi büyüktü. İşyerinin açılışına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koçali Al, Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, İbrahim Kılınç, Hüseyin Cemiloğlu, Belgin Zal, Sidar Kömürcü ve sivil toplum kuruluşu mensupları ile çok sayıda davetli katıldı. Mahalleliye lokma döktüren yeni esnaf Güvenç, “Benim yaşamım bu mesleğin içinde geçti. Çocukluğumdan beri hal kompleksinde bu işin içindeyim. Burada açtığımız işyerinde de en kaliteli hizmeti insanımızla buluşturacağız” dedi.

 UCUZLUK VE TAZELİK

Güvenç, mahallede bir Pazar eksikliği olduğunu söyleyerek, “Açıkçası biz burada halkın her zaman ulaşabileceği bir Pazar kurduk. İşyerinin adını durduk yerde ‘Aşık Veysel Halk Pazarı’ koymadık. Bazı büyük marketler haftanın belli günlerinde halk günü yapar; biz burada her gün halk pazarı yapıyoruz. Pazarlardaki ucuzluğu ve tazeliği sunuyoruz” diye konuştu.

İşyerinin ortağı İbrahim Göktekin de açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Göktekin, işyerinde de yaklaşık 10 kişinin çalışacağını kaydetti.

ÖRNEK ESNAF

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da, Güvenç’e ve ekibine ‘hayırlı olsun’ diyerek, “Örnek bir esnaf olarak tanıdığım Abdullah Güvenç kardeşime ve ortağına böyle bir işletmeyi ilçemizde açtıkları için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ilçe halkımıza kaliteli bir hizmet ve sağlıklı besinler sunacaklar. Caddemizin üzerindeki bu köşeyi canlandırdılar. Bu girişimlerin ilçemize katkı koyacağına inanıyorum” sözlerine yer verdi.

İşadamı ve Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koçali Al da, Güvenç’i esnaflığından olduğu kadar sivil toplum kuruluşlarından tanıdığını söyleyerek, “Daha ilk günden buradaki kaliteli hizmeti görüyoruz. İnsanların ilgisini bunu gösteriyor. Abdullah kardeşimin daha iyi işler yapacağına inanıyorum ve hayırlı olsun diyorum” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından işyeri sahipleri ve konuklar açılış kurdelesini birlikte kesti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.