TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Vatan bölünmesin derdindeyiz”

Saadet Partisi İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Bayram Sakartepe, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Vatan bölünmesin derdindeyiz”

Sakartepe, bu kapsamda Ödemiş İlçe Teşkilatının düzenlediği belde ziyaretlerine katılarak vatandaşlarla buluştu. İlçenin Zeytinlik, Bademli, Ovakent ve Konaklı Mahallelerini dolaşan Bayram Sakartepe’ye Milli İttifak adaylarından Cenk Kılıç, Menderes Bozkurt ve Murat Zahran ile kalabalık bir grup partili de eşlik etti. İlk olarak konvoy eşliğinde Zeytinlik Mahallesine gelen Milli İttifak adayları, halkı selamladı. Burada meydanda bir konuşma yapan Saadet adayı Sakartepe, Milli Görüş’ün mutlaka mecliste olması gerektiğini belirterek, “Milli İttifakı kurduk. Çünkü öyle bir noktadayız ki, artık oylar bölünmesin değil, vatan bölünmesin derdindeyiz” dedi. İcraatlar üzerinden bir yarış yapılmadığına dikkat çeken Sakartepe, “Hep karışıklıklar kavgalar üzerinden. Dolayısıyla Saadet Partisi olarak meclise girip, derleyip toparlamamız lazım. Girdiğimizde ne yapacağız? Bir adil ekonomik düzeni kuracağız. Nedir adil ekonomik düzen, bunun da iki temel özelliği var. Haklı olanı güçlü kalacağız. İkincisi adil bir gelir dağılımını sağlayacağız. Nasıl olacak bu iş. Sizler bizi tanıyorsunuz. Bizler Erbakan hocanın talebeleriyiz. 1996’da nasıl yaptıysak, şimdi yine yapacağız” ifadelerini kullandı.

Zeytinlik’ten sonra Konaklı Mahallesine geçen Saadet Partisi milletvekili adayı Bayram Sakartepe, burada domates fidesi diken çiftçilerle sohbet etti. Tarım ürünlerinin para etmediğini vurgulayan Sakartepe,  “Burada tütün ekiliyordu, pamuk ekiliyordu. Şimdi ne tütün var, ne pamuk var. Ürettiğiniz de para etmiyor. Alnınızın terinin, emeğimizin heder olmaması için biz Saadet Partisi’nden geliyoruz. Saadet Partisi işçiye, köylüye, memura büyük zam vermişti. Şimdi 15 senedir bizim yaptığımız zamma ulaşamadılar” dedi.

Ardından bir süt üretim çiftliğine giden Bayram Sakartepe, burada şöyle konuştu: “Refahyol döneminde üreticilerimizin nasıl desteklendiğini, sübvanseler yapıldığını biliyoruz. Allah lütfederse yine geleceğiz. Özellikle ürün borsaları kuracağız. Sudan ucuz süt olmaz. Bu dengesizliğe bir son vereceğiz. Yem pahalı, veterinerlik hizmetleri pahalı, mazot pahalı, akaryakıt pahalı. Ama ürettiğimiz süt daha ucuz. Ürettikçe zarar ettiriyorlar şu anda ülkemizdeki insanlara. Mutlaka bu ülkeyi üretici hale getireceğiz.”

Daha sonra Ödemiş’in Ovakent Mahallesine geçen Saadet Partisi adayları, Hürriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Milli İttifak adayı Cenk Kılıç, üreten bir Türkiye hedeflerine işaret ederek, “Biz geldiğimiz zaman ne yapacağız, üreteceğiz. Sadece ülkemizde değil, yurtdışına satacağız. Ülkemizdeki adaletli gelir paylaşımı ile hepimiz zenginleşeceğiz. Adalet mekanizmasını çalıştıracağız. Ülkemize adalet gelmesi gerekir. Bugün için bürokraside, devlet mekanizmalarında maalesef hiçbir şekilde adaleti göremiyoruz. Hürriyet, tam bağımsızlık diyoruz. Ve izzet, şeref, onur ve haysiyet diyoruz. Bunun için de Avrupa Birliği değil, İslam Birliği dememiz gerektiğini hepinize belirtiyoruz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.