TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kitap Mezatları sizi bekliyor

İzmir Tarihi Kemeraltı Kızlar Ağası Hanı’nda bulunan Tepekule Kitaplığı düzenlediği kitap mezatlarıyla İzmir’de bir ilki gerçekleştiriyor

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kitap Mezatları sizi bekliyor

ONURHAN ALPAGUT

İzmir Tarihi Kemeraltı Kızlar Ağası Hanı’nın her hafta 2. katında düzenlenen kültür sanat etkinliklerinden olan ve Tepekule Kitaplığı’nın düzenlediği kitap mezatlarının on birincisi yarın saat 14.00’da düzenlenecek. İzmir’de ilk olma özelliği taşıyan Hakan Kazım Taşkıran'ın düzenlediği kitap mezatlarında kıymetli kitapları çok uygun fiyatlara alabilme şansınız oluyor. Listesiz olarak sürpriz kitaplarla düzenlenen mezatlar tüm herkese açık olmakla beraber tüm kitapseverleri buluşturma özelliği taşıyor.

İLGİ AZ

Düzenlenen bu mezatların İzmir için fikir babası olan Taşkıran, fikrin oluşum süreci hakkında, “Geçmiş yıllarda birtakım Tepe kule kitaplıklarını açtıktan sonra 4 tane büyük müzayede düzenlemiştik.Bunun arkasından internetin gelişmesi sonucunda internet kitap satış oranlarının artması ile birlikte Müzayedenin organize sürecinin uzun olması ile birlikte artık müzayedeler düzenlememeye karar verdim. İstanbul ve Ankara'da çeşitli küçük mezatlar yapılıyordu. Bu mezatlara az sayıda insan katılıyor ve sıcak bir ortam oluşuyordu. Ben de düşündüm ki neden İzmir de böyle bir şey yok. Sonrasında Kitapevi içerisinde kitap mezatları düzenlemeye başladım. Şu anda ne yazık ki bu mezatlara insanlar pek ilgi göstermiyor. Ama bunun zamanla ortadan kalkacağı görüşündeyim. Mezatlara katılan insanlar şu an için kısıtlı olsa da en azından burada gelip bu ortamı görüyorlar" dedi.  Eğer kitaplara ilginiz varsa eski kitaplara ilgi gösteriyor ve kitap okumayı seviyorsanız her hafta cumartesi günleri saat 14.00’da düzenlenen bu kitap mezatlarına mutlaka katılmanızı tavsiye ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.