TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşbirlikçiler bir araya geldi

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam eden İzmir 2.Bölge 1.sıra Milletvekili Adayı Borsa İstanbul Eski Başkanı İbrahim Turhan partililler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 06:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İşbirlikçiler bir araya geldi

İlçe teşkilatlarına ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Turhan, seçim çalışmaları hakkında partililer ile bilgi alışverişinde bulundu. Muhalefete İzmir’in Kemalpaşa ilçesinden seslenen Turhan, ‘Millet uyandı, millet artık kendi kaderine sahip çıkacak, ne üst akıl biliriz ne de Pensilvanya’’ dedi. Kemalpaşa İlçe Teşkilatı ziyareti öncesi T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun onur konuğu olduğu İzmir Ticaret Odası Meclis toplantısına katılan eşlik Turhan, buradan Kemalpaşa İlçesi’nde faaliyet gösteren Naksan Silah Fabrikası çalışanları ile öğle yemeği yedi. Yemek sonrası üretim sahasına inerek çalışmaları yerinde takip etti.

AK PARTİ ONLARIN BORÇLARINI ÖDEDİ

Fabrikadaki temaslarının ardından Kemalpaşa İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir arayan Turhan, 7 Haziran seçiminin hayati önem taşıdığını ve AK Parti olarak milletin bu seçimlerden alnının akıyla çıkacağını belirtti. Turhan, ‘’Sayın Başbakanımız ile yola çıktık, inşallah 7 Haziran seçimini yine milli idarenin bayramı yapacağız. İçinde bulunduğumuz vaziyet İstiklal savaşında bulunduğumuz vaziyete benzer bir vaziyettir. Dünyada bütün güç odaklı üst akıldan tut Pensilvanya’sına, birtakım karanlık güçlerden Vatika’na kadar onların içerdeki temsilcileri, işbirlikçileri hepsi bir araya geldi. Karşımızdakiler CHP, MHP, HDP. Koalisyona gideceklermiş, ekonominin başına da Kemal Derviş’i getireceklermiş . Merak etmeyin biz hayatta olduğumuz müddetçe bu millete bu zilleti yaşatmayız. Bu millete IMF kapılarında el açtırmayız. AK Parti onların borçlarını ödedi. İşbirlikçiler bunu istemiyorlar, önümüze bu kadar engel koymaları bundan ama millet uyandı, millet artık kendi kaderine sahip çıkacak, ne üst akıl biliriz ne de Pensilvanya’’ şeklinde konuştu.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Yeni bir sivil anayasa yapılmasının önemli olduğunu ve bunun temellerinin toplumsal sözleşme ile atıldığını belirten Turhan, ‘’Yeni anayasada insan onuru her şeyin üzerinde olacak, 78 milyon vatan evladı bir olacak, eşit olacak, kardeş olacak. Yeni anayasa için hepimiz çok çalışacağız. Oturan milletvekili olmayacağım, hep birlikte koşacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu mesajı her yere en doğru şekilde ulaştıracağız’’ dedi.

Koalisyon dönemlerindeki istikrarsızlıklara dikkat çeken Turhan geçmiş dönemlerde yaşanan krizlerden bahsetti: ‘’1998 koalisyon döneminde Zekariya Temizel ‘Nereden Buldun’ yasasını çıkarttı. Memleketi krize soktu, daha sonra da ödül olsun diye Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu'nun başına getirdiler. Orada da 26 tane bankayı batırdı. Şimdi bu zatı İzmir 2. Bölgeden aday gösterdiler yani daha önceden yaptıkları yetmemiş, aynısını bir daha yapsın diye. Allah korusun. 2001 koalisyon hükümetinde krizde yaşandı, esnaf yazarkasasını kaldırıp sokacağa fırlattı. Ülkeyi bu duruma düşürdüler’’ diye konuştu. (HABER MEKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.