TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAREV’den iki önemli ziyaret daha

MAREV yönetimi, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu’nu ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MAREV’den iki önemli ziyaret daha

MÜSLÜM AKTÜRK / İSTANBUL

Günün ilk ziyareti Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na gerçekleşti. Mardin Eğitim ve Dayanışma Vakfı(MAREV) heyetinde MAREV Yönetmenler Kurulu Başkanı Haluk Eldem, MAREV Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Gürdal, MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin, MAREV Bakırköy Şube Yönetim Kurulu üyeleri Sadi Aygüler, Gülderen Kavak, Danışma Kurulu Üyesi Sabahattin Fidan’ın yanı sıra CHP Parti Meclisi Üyesi Gülseren Onanç ve Bakırköy Belediyesi’nin Mardinli üyesi Selim Malgaz da yer aldı.

MAREV Yönetmenler Kurulu Başkanı Haluk Eldem, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Mardin’in başta turizm olmak üzere Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Çözüm süreciyle birlikte bölgeye gelen huzur nedeniyle Mardin’e çok sayıda turlar düzenlenmeye başladığını ancak 6-7 Ekim olaylarından sonra bu olumlu havanın değiştiğini söyledi. Hoşgörü şehri Mardin’in adeta bir dinler parkı konumunda bulunduğunu belirten Haluk İpek, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nu Mardin’i gezmeye davet etti.

KÖKLERİMİZE BAĞLIYIZ

MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin ise, Bülent Kerimoğlu’nun seçim öncesi kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, “Biz de hem iadeyi ziyarette bulunmak, hem de ‘hayırlı olsun’ demek için bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. Bilgin, Bakırköy’de yaklaşık 15 bin Mardinlinin yaşadığını sözlerine ekledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da, seçim öncesi ziyaret ettiği MAREV Bakırköy Şubesi’nde çok güzel bir şekilde ağırlandığını vurguladı. Ardahanlı ve dolayısıyla aynı bölgenin insanı olduğunu belirten Kerimoğlu, “Bizler köklerimize bağlıyız. Senede 2-3 defa memleketime giderim. Sizler de öylesinizdir. Mardin’i İstanbul’da güzel şekilde temsil ediyorsunuz” diye konuştu. Doktor olduğunu hatırlatan Kerimoğlu, şunları söyledi: “Bir doktor için belediye başkanlığı çok zor. Çünkü bizim meslekte teşhisi koyduktan sonra hemen tedaviye başlarsınız ve sonuca ulaşırsınız. Belediye başkanlığı ise maalesef çok sabır isteyen bir meslek. Önünüze bir sürü engeller, formaliteler çıkıyor. Birini memnun ederken diğeri alınıyor. Uzun süren hukuki işlerle uğraşıyorsunuz.”

Ziyaret nedeniyle MAREV heyetine teşekkür eden Başkan Kerimoğlu, kendisinin de daha önce başkanlık için yarıştığı Esenyurt’ta Mardinliler Derneği’ne üye olduğunu ifade etti.

MAREV heyeti, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’na, Mardinli ünlü Ressam İsmet Yedikardeş’in yaptığı Mardin tablosunu hediye etti.

KADOOĞLU’NA BURS TEŞEKKÜRÜ

MAREV Bakırköy Şube Yönetimi, daha sonra Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu’nu, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’ndeki  yerlerinde ziyaret etti.

Vakıf olarak ihtiyaç sahibi üniversiteli öğrencilere burs verdiklerini hatırlatan MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin, hayırsever gönüllülerin sayesinde bu yıl verdikleri burs sayısını 170’lere kadar yükselttiklerini anlattı. Bu gönüllülerden birinin de Tarkan Kadooğlu olduğunu belirten Bilgin, “Sayın Kadooğlu’na teşekkür etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Allah, kazancına bereket versin” dedi.

Kodooğlu Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu da, hemşehrilerini ağırlamaktan mutlu olduğunu vurgulayarak, “Biz kurum olarak da eğitime çok önem veriyoruz. Eğitim başarının anahtarıdır. Bu nedenle bizim de bu girişimde katkımız olduysa ne mutlu bize. MAREV Bakırköy Şube Başkanı Sayın Bilgin’i ve yönetimini böylesine güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaret, Mardinli ünlü ressam İsmet Yedikardeş’in yaptığı bir tablonun Tarkan Kadooğlu’na hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.