TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’dan 20 kurs

Bornova Belediyesi'nin açtığı Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarında, yaz döneminin ardından kış dönemine geçiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 09:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’dan 20 kurs

Yeni kurs dönemi için 8 Eylül'de başlayan kayıtlar, 24 Eylül'e kadar devam edecek. Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 7'den 70'e tüm Bornovalıların kurslardan mutlaka yararlanmasını istedi.

6 AYRI MERKEZ

Vatandaşların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmeleri için açtığı 3 aylık hobi kurslarıyla binlerce kişiye müzikten tiyatroya, takı tasarımdan halk oyunlarına pek çok dalda eğitim veren Bornova Belediyesi, kış dönemi kursları için de hazırlıklarını tamamladı. Bu kış 6 ayrı merkezde 20 ayrı dalda hobi ve beceri edindirme kursları verilecek. Kurs merkezlerinde 8 Eylül’de başlayan kayıtlar, 25 Eylül’e  kadar devam edecek.

20 AYRI BRANŞ

Kurslar, Engelliler Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Mevlana Toplum Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri ve Çamdibi Güvercinlik Çok Amaçlı Salonu'nda verilecek.

Bağlama, bale, çocuk korosu, gitar, keman, klarnet, akordeon, halk oyunları, iğne oyası, Latin dansları, piyano, resim, satranç, seramik, yan flüt, takı tasarım, el sanatları, Zumba dansı, tiyatro, fotoğrafçılık, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği dallarında verilen kurslar, 1 Ekim 2014 tarihinde başlayacak, 6 Haziran 2015'te sona erecek.

Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını belirten  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 7'den 70'e tüm Bornovalıların kurslardan yararlanmaya davet ederek, "Rutin işlerin, fiziki yatırımların yanında kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da Bornovalıların yanında oluyoruz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.