TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara sokaklarında afiş kirliliği

CHP'li aday adayları ön seçim nedeniyle kendilerini tanıtmak için kentin her tarafına afiş astı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise başkentin cadde, sokak, duvar,  pano ve ağaçlar gibi birçok yerine rastgele asıp, yapıştırdıkları afişlerle kirliliğe neden olan CHP’ye sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ankara sokaklarında afiş kirliliği

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Twitter hesabından şehrin farklı yerlerinden çekilen fotoğrafları paylaşarak CHP tepki gösteren Belediye Başkanı Gökçek, “Şehri kirleten parti CHP. Böyle rezalet görülmedi. Arena’daki konser için şehri mahvettiler” dedi.

CHP Gençlik kollarının ARENA’da düzenlediği konser için günlerdir Başkentin her yerine gelişi güzel afişler asanların bir numaralı aktörünün “CHP Çankaya Gençlik kolları Başkanı” olduğunu ifade eden Başkan Gökçek, Twitter’da, CHP Gençlik Kolları Başkanı’nın duvarlara afişleri yapıştırırken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

“YANINA KAR KALMAYACAK”

Kamu Malına zarar vermenin cezasız kalmayacağını belirten Başkan Gökçek, “Türk Ceza  Kanununda Kamu malına zarar vermenin cezası... Milletin malına zarar verenin yanına kar kalmayacak...” diye yazdı.Başkan Gökçek,  CHP’liler tarafından kamunun ortak kullanımı olan alanlara yapıştırılan, ağaçlara zımbalanan afiş ve duyulara ilişkin suçun Türk Ceza Kanunu’ndaki  (TCK) karşılığı olan maddeleri Twitter’daki hesabından yayınladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.