TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da sanat dolu mayıs

İzmir'in Karşıyaka ilçesi, baharın müjdecisi mayıs ayında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2015 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com

Ege Üniversitesi Latin Dansları Topluluğu’nun düzenlediği, Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ‘Uluslararası Latin Dansları Festivali’ İzmir ve Türkiye’nin farklı kentlerindeki dansçıları Karşıyaka'da buluşturacak. 16 Mayıs akşamı saat 20:30'da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak dansçılar, katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak.

Her yıl 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Geleneksel Cahit Atay Liselerarası Tiyatro Şenliği de, bu yıl 26’ncı kez tiyatro severler ile buluşacak. 13 okulun tiyatro topluluklarının katılacağı şenlik 14 Mayıs’ta, coşkulu bir kortej yürüyüşü ile başlayacak. 29 Mayıs’a kadar devam edecek etkinlik kapsamında, her akşam farklı bir liseli grup, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gösterilerini sunacak. Türk ve yabancı tiyatro yazarlarının önemli eserlerini sahneleyecek olan liseli tiyatrocular, hem yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak hem de yüzlerce izleyici karşısında sahne tecrübesi edinecek.

‘KODA’DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sanatseverler ile buluşmaya devam eden Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), 11 Mayıs Pazartesi akşamı, dünyaca ünlü sanatçılar Şef Rengim Gökmen ve Piyanist Gülsin Onay ile unutulmaz bir konsere imza atacak. KODA, 25 Mayıs Pazartesi akşamı da Şef Hakan Şensoy yönetiminde, Piyanist Hande Dalkılıç ile sanatseverlere müzik ziyafeti sunacak. Öte yandan Hikmet Şimşek Sanat Merkezi, 13 Mayıs’ta ‘Turco Brass – Adaptable Çello’, 18 Mayıs’ta ‘Olten Quartet’, 22 Mayıs’ta ‘Sazlı Cazlı’ konserlerine de ev sahipliği yapacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.