TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidan'ın “dönüşü” tartışılıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri  İsmet Büyükataman “MİT müsteşarı Hakan Fidan’ın istifa ettiği müsteşarlık görevine dönmemeli” dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fidan'ın “dönüşü” tartışılıyor

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Hakan Fidan’ın AKP’den milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi ve ardından istifasını geri almasıyla ilgili tartışma sürüyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Ataman Hakan Fidan’ı yeniden MİT Müsteşarı olarak görevlendirilmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkili olduğunu belirterek  “Başbakan Davutoğlu, Fidan’ın aday olmasını isterken Erdoğan istememiş ve neticede Erdoğan’ın istediği olmuştur.  Yüce Türk milletine hizmet için kurulan, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü için vazife görmesi icap eden MİT; ne yazık ki ülkemizde bölücülerle yapılan AKP pazarlıklarında görev ifâ etmiştir. Oslo’da sergilenen rezilliklerin başaktörü bugün ne yazık ki yeniden MİT Müsteşarı olarak atanmıştır” dedi.

Ataman şöyle devam etti:

“Ne acıdır ki teşkilata hükmeden güç, bölücülere karşı bu kadar hoşgörü, sevgi ve sempati ile yaklaşırken hükümete de MHP’yi karıştırma gayretleriyle ve MHP’li işadamlarını fişleyerek yardımcı olacak zamanı da bulabilmiştir.

ARKA BAHÇE OLACAK

Anlaşılan Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT’i tam manasıyla arka bahçesi yapmak, siyasi çıkarları uğruna baştan ayağa kullanmak amacına matuf hareket etmektedir. AKP iktidarının diktacı icraatları tek parti dönemlerine bile rahmet okutmaktadır. Bölücü teröristler tarafından “bizim” diye anılacak kadar samimi ilişkiler kurmuş olan bu şahsın, vazgeçilemez olmasının sebebi nedir?

KUTSAL TOPRAKLARDA NE GÖRÜŞÜLDÜ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hakan Fidan kutsal topraklarda ne görüşmüştür?Geçtiğimiz günlerde merhum Erbakan Hoca’yı anma toplantısına gelen İran Eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejat ve heyetindeki bazı görevlilerle Hakan Fidan’ın herhangi bir teması olmuş mudur? Adaylığından çekilmesinde bu görüşmelerin herhangi bir etkisi var mıdır?

Erdoğan, vekillik için istifa eden Hakan Fidan’la ilgili söylediği ‘Ona bir kısım vaatlerde bulunulmuş olabilir, bir kısım yerler vaat edilmiş olabilir’ cümlesini satır arası mesaj vermek yerine, açıkça bu vaadi kim ya da kimlerin yaptığını açıklamalıdır.Bir kısım vaatlerde bulunulabilecek bir şahıs çok kritik bir makam olan MİT müsteşarlığı görevinde tutulamaz. Şayet tutuluyorsa bunun tek açıklaması vardır. O da vatana ihanettir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.