TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modası geçmeyen eğlence: Bisiklet

Havaların ısınmasıyla birlikte İzmir’de bisiklet sezonu açıldı. Özelikle çocukların yoğun bir ilgi gösterdiği bisikletlere, bisikletçiler çok memnun kalmış durumda

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 06:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Modası geçmeyen eğlence: Bisiklet

DİLEK BAKIRKAYNAK

İzmir’deki bisikletçiler yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Her yaşa uygun ve her türden bisikletlerin olduğu bisiklet pazarlarında özellikle çocuklar için birçok tercih bulunuyor. Bisiklet fiyatları 120 ile 450 TL arasında değişiyor. Yetişkinler için de her fiyattan bisiklet bulunuyor.

“ÇOCUKLARIN İLGİSİ YOĞUN”

Bisiklet sezonun açılmasıyla bisiklet satışlarının arttığını söyleyen Süleyman Kılınç, “Bisiklet satışlarımız sezonun açılmasıyla ve havaların güzel olmasıyla birlikte çok güzel durumda. Normalde bisiklet satışları nisan ayında başlardı fakat bu sene yağışın olmaması sezonumuzu erken açmamızı sağladı. Şu ana kadar satışlarımızdan oldukça memnunuz, sıkıntımız yok. Bisiklette hiçbir zaman ilgi bitmiyor. Her zaman ne olursa olsun teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin çocukların bisiklete karşı ilgisi daha bir başka” dedi.

“HER YAŞA BİSİKLET SATIŞIMIZ VAR”

Bisiklet satışlarının hangi yaş grupları arasında olduğunu da belirten Kılınç; “6 yaş grubundan 18 yaşına kadar bisiklet kullanımı başlıyor, bizim Türk halkının tabiriyle dede bisikleti dediğimiz yaşlılar için kullanılan bisikletlere kadar var. Bebek bisikletlerine ise ilgi hepsinden çok daha fazla. Lüksü çıktıkça talepler çoğalıyor. Bizde bulunan 3 marka var. Bunlar. Kawasaki, Bianchi ve Bisan. Çoğunlukla tercih edilen markalar olmakla birlikte fiyatlarımız 120-450 arasında değişiyor. Fakat bin 500 TL’ye de bisikletimiz var” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.