TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir, ticaret alanında kan kaybına uğruyor

Yaklaşan seçimler öncesi AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı İzmir siyasetinin tanınmış güler yüzlü simalarından İşadamı Reşat Konukçu Sarnıç’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir, ticaret alanında kan kaybına uğruyor

EMİNE ŞEKER

İşadamı Reşat Konukçu Sarnıç’ta gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretinde, 2002 yılında AK Parti’nin kuruluşu itibari ile AK Parti’ye karşı sempatisi olduğunu söyledi. AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı İzmir siyasetinin tanınmış güler yüzlü simalarından İşadamı Reşat Konukçu, 1966 yılında Adıyaman ilinde doğduğunu belirterek, “1979 yılından beri İzmir’de ikamet ediyorum. 1980 yılında ticarete atıldım. O zamandan beri iş dünyasındayım. Şu an Palaj Bijuteri Hırdavat, İnşaat ve Turizm adı altında LTD ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı’yım” dedi.

KALICI ÇÖZÜMLERE KAVUŞTURULMASINI ÖN GÖRÜYORUM

Konukçu, 2002 yılında AK Parti’nin kuruluşu itibari ile AK Parti’ye karşı sempatisi olduğunu söyleyerek, “İzmir’de AK Parti’nin farklı alanlarında görev aldım. Görev aldığım alanlarda hizmet verdim. Çeşitli çalışmalar yapmaya ve hizmet vermeye devam ediyorum. İzmir’de ticari hayatımın başlangıcından bu yana bir işadamı gözüyle baktığımda İzmir’in ticaret alanında sürekli kan kaybına uğradığını gördüm. Güzel İzmir’imizin jeopolitik yapısından kaynaklanan avantajları da kullanarak şehrimizi her anlamda geliştirmeyi, turizm, sanayi ve ticaret alanlarında da ilerlemesini el birliği ile çalışmalar yaparak bu alanlarla ilgili var olan sorunları çözmeyi düşünüyorum. Siyasete atılmamın en büyük sebebi de budur. Bu sorunları parlamentoya taşıyarak kalıcı çözümlere kavuşturulmasını ön görüyorum” şeklinde konuştu.

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM

Vatandaşlardan İzmir ili ile ilgili birçok sorunun var olduğunu duyduğunu ifade eden Konukçu, sözlerine şöyle devam etti: “Var olan bu sorunların en başında kanalizasyon (altyapı), ulaşım ve yurtların yetersizliği sorunları geliyor. Tarihi çarşı Kemeraltı yönetimimiz tarafından iyileştirilerek, restore edilip değer kazandırılacak. Tüm var olan sorunları parlamentoya taşıyarak yetkili birimlere sunmak ve yetersizlikleri gidermek için el birliğiyle çalışmak istiyorum. Bu nedenle AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekilliği aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım.”

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.