TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkasspor’da büyük sevinç

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde ilk devresi Mersin, ikinci devresi Adana'da oynanan Final Etabı'nda 5'te 5 yaparak son maça kalmadan şampiyonluğunu ilan eden Arkasspor, 1 yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmenin gururunu yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Arkasspor’da büyük sevinç

Bu sezon CEV Kupası'nda erken havlu atan İzmir ekibi, ligde 4'üncü defa şampiyon olarak önümüzdeki sezon Avrupa'da devler arenasında mücadele etme hakkı kazandı. Normal sezonda 2 kez yenilip, Süper Kupa'yı kaptırdığı Halkbank'ı finalde 3-1 ve 3-0'lık mağlup eden Arkasspor, rakibini geçmesini bildi.

Mavi beyazlı ekibi 5 sezondur çalıştıran Kanadalı antrenör Glenn Hoag, ligde 2'nci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Hoag yönetiminde 2010-11'de Türkiye Kupası'nı kazanıp, GM Capital Challenge Kupası'nda 2'nci olan, bir sonraki sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'a kalma başarısı gösteren Arkas, 2012-13'te ligde ipi göğüsledi.

Glenn Hoag gibi kaptan Mustafa Ramazanoğlu, Mustafa Koç, Kanadalı Perrin, Hasan, altyapıdan yetişen Hakkı ve Yiğit de ligde 2'nci kez şampiyonluk apoleti taktı. Kanadalı Schmitt, Fransız Tillie, Kübalı Marshall, Erhan, Gökhan, Halil ve Ufuk ilk kez bu sevinci yaşadı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.