TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haydi "mis kokulu" festivale...

18.Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali bugün saat 14.00'teki kortej yürüyüşü ile başlıyor. 14.30'da Şehir Stadı’ndaki törende folklör gösterileri düzenlenecek, protokol konuşmalarının ardından 50 uçurtma uçurulacak

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haydi "mis kokulu" festivale...

MEHMET ŞERİF TOPRAK - 18.Bayındır Çiçek Festivali, saat 14.00'de İlçe girişinde Öğretmen Evi önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile start alacak. Protokolün yer alacağı kortej, Ülfet Onart Caddesi, İstasyon Caddesi'ni takip ederek belediye önüne kadar gelecek ve şehir stadındaki açılışa geçecek. Bayındır Şehir Stadı'nda 14.30'daki açılış törenine Vali Mustafa Toprak davet edilirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katılacak. Bayındır Kaymakamı Barboros Baran ve Bayındır Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli'nin ev sahibi olduğu festivalin onur konukları Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Soma Belediyesi. Festival için Bayındır'da yüzlerce stant kuruldu, çiçeklerle süslendi.

AÇILIŞ CANLI YAYINLA KANAL 35'TE

Festivalin 14.30'da Şehir Stadı'nda açılış seremonisi, Ege'nin En Büyük Bölgesel Televizyonu Kanal 35'ten de canlı yayınlanacak.

 

DOLU DOLU FESTİVAL

3 Mayıs'a kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek 18. festivalde bugün 16.00'da festival alanında "En İyi Bitki Yarışması" düzenlenecek, uçurtma dağıtılacak. 17.00'de anasınıfı öğrencileri arası Bayındır temalı resim yarışması sergisi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde açılacak. 20.00'de yine Bayındır Şehir Stadı'nda Soma Belediyesi ve Yunanistan "Cultural Clup of Gefira" Halkoyunları gösterileri düzenleyecek. İlk gün etkinlikleri bu program dahilinde sona erecek.

SUAVİ VE BENGÜ KONSERLERİ

Festivalde, 2. gün 19.00'da Anadolu Rock Grubu Karga festival alanında bir konser verecek. 3. gün 21.00'de Suavi Şehir Stadı'nda Bayındırlılara özgün müziklerini sunacak.

Çiçek kokulu festivalde 4. gün Bengü konseri var. Bengü saat 22.00'de Bayındır Şehir Stadı'nda hayranlarıyla buluşacak. 5. gün olan 3 Mayıs Pazar Günü ise anasınıfı öğrencileri arası Bayındır temalı resim yarışması ödül töreni 21.15'de Bayındır Şehir Stadı'nda kapanışı ilan edecek.

18.Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'ne, Bayındır'da çiçekçiliğe verdiği destekle büyük ekonomik katkılarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi de katkı veriyor.

"HERKESİ BAYINDIR'A BEKLİYORUZ"

Bayındır Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli, geçtiğimiz yıl 17.festivalin ardından bu yıl 18.sini düzenledikleri festivale herkesi beklediklerini ifade ederek, "Bize İzmir Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Kaymakamlığımız destek verdi. Bayındır'daki çiçek kooperatiflerimize minnettarız. Çiçeğin başkenti olarak nitelendirdiğimiz Bayındır'ımız bir kez daha mis kokacak. Bu festivalin de ülkemize, İzmir'imize ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.