TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eroğlu talepleri inceledi

Seçim çalışmaları için İzmir'de bulunan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'den ayrılmadan önce vatandaşların kendisine ilettiği talepleri Adnan Menderes hava limanında tek tek değerlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eroğlu talepleri inceledi

ONURHAN ALPAGUT

Vatandaşların ilettiği talepleri sınıflandıran Bakan Eroğlu, gerekli çözümün sağlanması amacı ile sorunları gerekli birimlere iletti.

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'de gerçekleştirdiği gün boyu yoğun programın ardından şehirden ayrılmadan önce Adnan Menderes Hava alanında bir masa kurarak halkın sıkıntıların dinledi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ile birlikte bırakılan notları dikkatle inceledi. Vatandaşların taleplerini yazılı ve sözlü olarak kabul eden Eroğlu çeşitli notlar alarak sorunların gerekli yerlere iletileceği sözünü verdi.  Bırakılan notları dikkatle inceleyen Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu sorunları not ederek gerekli mercilere iletileceği sözünü verdi. Burada İzmir'in gelişmeye, kalkınmaya, yatırıma ihtiyaç duyduğunu belirten Eroğlu, “Eğer İzmir halkı bizi seçerse AK Parti olarak İzmir’e gereken tüm sermaye akışını gerçekleştireceğiz” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.