TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel yönetimler bilgilendirildi

İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde “İller Bankası Yerel Yönetimler Buluşması” toplantısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yerel yönetimler bilgilendirildi

Dilek BAKIRKAYNAK

Hilton Oteli’nde yapılan toplantıya Bölge Müdürlüğü Hizmet Alanı olarak Valiler, İl Özel İdaresi Genel Sekreterleri, Belediye Başkanları ile Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürleri katıldı.

İller Bankası’nın sunduğu hizmetlerin tanıtılması, değerlendirilmesi ve sorunların çözüm yollarının araştırılması, kredi ve diğer hizmetler hakkında bilgilendirme yapılması amacını taşıyan toplantıda konuşma yapan İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, “Belediyeler, Belediye Birlikleri ve İl Özel İdareler (Yerel Yönetimlerin) Kamu kullanımı niteliği taşıyan her türlü kentsel alt ve üst yapı hizmetleriyle ( harita, imar plan, park, çocuk bahçesi, meydan gibi peyzaj alanı, jeolojik etüt, belediye hizmet binası, hal binası, soğuk hava deposu, mezbaha, terminal binası gibi her türlü üst yapı, içme suyu, kanalizasyon, arıtma, katı atık, deniz deşarjı v.b. ) ilgili etüt, plan ve proje hazırlamak, bu konularda danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek ve söz konusu yatırımların gerçekleşmesi için kredi sağlamak olarak belirlenmiştir” dedi.

Belediyelerin sık sık ziyaret edildiğini vurgulayan Özsoy, iletişim sürekliliğini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Konuşmasının sonunda SOMA’da hayatını kaybedenleri unutmadı ve ölenlere başsağlığı, ailelerine de sabır diledi.

Protokol konuşmalarının ardından sunum ve görüşlerle devam eden “İller Bankası Yerel Yönetimler Buluşması” toplantısı değerlendirmeler ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.