TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar Karataş’ın yanında yer aldı

İl Kongresine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanı Necat Karataş’a anlamlı destek geldi. MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Karataş’ın yanında olduğunu açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Acar Karataş’ın yanında yer aldı

HAKAN KARACA

Acar, herkesi duygulandıran konuşmasında şunları söyledi; “Bundan dört yıl önce sizlerle birlikte teşkilat görevime başladığımda bize destek veren ve teşkilatımızı hedefe yönlendiren İl Başkanımız, ağabeyimiz Necat Karataş yanımızdaydı. Kararımı verdiğimde adımı ilan eden yine oydu. Adaylığımı açıkladığım da yine yanımda O vardı. Adaylık Başvurumu Ankara’ya götürdüğümde Ağabeyim İl Başkanım yine yanımdaydı. Çalışmalarım ve kampanya dönemimde sıkıldığım zamanlarda güç aldığım İl başkanım hep yanımdaydı. Kazandığımız gün yanımda yine İl başkanım, ağabeyim Necat Karataş vardı. Hala görev yaparken yanımda O var. İyi ki varsın il başkanımız iyi ki varsın ağabeyimiz… Sen nasıl her zaman bizim yanımızdaysan biz de her zaman ve her şarta senin yanındayız” dedi.

Aliağa belediye Başkanı Serkan Acar’ın konuşması toplantıya katılanların gözlerini yaşartırken salondaki coşku ve heyecanı da arttırdı.

EMEKLİ; ONUR DUYUYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisinde görev yapmanın ne derece önemli bir vazife olduğu vurgulayan Menemen ilçe Başkanı Ahmet Emekli ise konuşmasında; “İl başkanımız benim kardeşim, teşkilatımızın ağabeyi ve hepimizin il başkanıdır. Onunla yol yürümekten onur duyuyoruz. Sonuna kadar da yürümeye kararlıyız” sözleriyle Karataş’a desteğini açıkladı.

İL BAŞKANIMIZLA BERABERİZ

Toplantıda söz alan Foça ilçe Başkanı Turan Çetinarslan da il başkanı Karataş’a desteğini açıklarken; “Yaptıklarıyla, beyefendi şahsiyetiyle ve teşkilatımıza oturttuğu ahenkli çalışma anlayışıyla desteğini bizden hiç eksik etmeyen il başkanımızın her zaman yanında olan Foça teşkilatımız bundan sonra da il başkanımızın yanındadır” diye konuştu.

15 ŞUBATTA DA KARATAŞ DİYORUZ

Konuşmasına ilçe teşkilatının beklentilerine vurgu yaprak başlayan Dikili ilçe başkanı Mehmet Arslan da il başkanı Karataş’a desteğini açıkladı. Arslan; “İlçe kongrelerimizde bizlere gösterdiği demokrat ülkücü tavır, teşkilat çalışmalarımıza yön verirken bizlere verdiği destek tartışılamaz bu sebeple 15 Şubatta da necat Karataş diyoruz, her zaman onun yanında olacağımızı vurguluyoruz” dedi.

 İL BAŞKANIMIZA İNANIYORUZ

İl başkanı Necat Karataş’a desteğini açıklayan Kınık ilçe Başkanı Hikmet Acar ise, “7 haziran seçimlerinden iyi sonuç almak istiyorsak İzmir’i bölmeyen, ilçelerine göre ayırmayan, hepimize gerekli önemi ve desteği veren il başkanımız Sayın Necat Karataş ile birlikte olmalıyız. Biz desteğimizi ve ona olan inancımızı buradan ilan ediyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan Aliğa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir ve Bergama ilçe başkanı Sercan Akman da aynı dilek ve temennilerde bulundu.

HER ÜLKÜCÜ BİR KALEDİR

Son olarak kürsüye çıkan il başkanı Necat Karataş ise ilçe başkanlarının kendisine verdiği desteğe, ilçe yöneticilerinin ve delegasyonun gösterdiği ilgiye çok teşekkür etti. Karataş; “Büyük bir teşkilatın, büyük bir ailenin üyeleriyiz. Hepimiz bir tek amaç için bir araya geliyoruz. Hedefe giden bu yolda benim için her ülkücü bir kaledir. Bu kalelerin sağlam olması Türk Milletinin direncini ve gücünü arttırır. Ben dünya ve ahiret kardeşlerime bu gözle bakıyorum. Aramızdaki gönül köprüsü bu yüzden çok sağlam. Hepinize çok teşekkür ederim. Nasip olursa yine beraber olur yine beraber mücadele veririz. Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.