TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhanoğlu’na bağış kapmpanyası başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yürüttğü seçim kampanyasını desteklemek için "Bağış Kampanyası" başlattı. İlk bağışı yapan İzmir İl Başkanı Ali Engin Ekmeleddin İhsanoğlu’nun hesabına 1000 TL bağış yaptı

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2014 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İhanoğlu’na bağış kapmpanyası başladı

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Ziraat Bankası Konak Şubesi önünde toplanan CHP’liler Cumhurbaşkanı Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na ‘Bağış Kampanyası’na başladı. Kampanyaya İzmir İl Başkanı Ali Engin, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi. Cumhurbaşkanının ilke defa halkın seçeceğini ve kampanya süresinin oldukça kısa olduğunu belirten İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Maalesef bütçeden Cumhurbaşkanlığı adaylarına aktarılacak bütçe sıfır. Bu açıdan sayın İhsanoğlu’nun kampanyasına destek için hep birlikte buradayız. Bütün İzmirlileri bütçesi doğrultusunda demokrasiye, hukuka ve özgürlüğe Türkiye’nin yeniden onarılmasına katkıda bulunmasını bekliyoruz” dedi.

"GELİŞİM VE DEĞİŞİME KATKIDA BULUNALIM”

Katkının büyük, küçük olmasının önemli olmadığına dikkat çeken Engin, “Önemli olan bu şuurla, mücadeleye küçük katkılarla Türkiye’nin gelişimine ve değişimine katkıda bulunmak. Önümüzde ki yıllarda burada bulunan veya bulunmayan herkes çocuklarına ve torunlarına bu mücadele de nasıl küçük de ola paylarının olduğunu unutmayacaklar. Bu çalışmada katkısı olan başta siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve sağduyulu tüm kesimlerin yaptığı katkı demokrasi tarihimizde unutulmayacaktır. Bugün burada destek olan katkıda bulunan İzmirlileri de tarih unutmayacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin ‘Erdoğan varsa biz varız’ sloganıyla benzer bir kampanya başlattığı yönünde ki soruyu yanıtlayan Engin, “Biz ülkemizin Misak – ı Milli sınırlarımız varsa varız ‘Erdoğan varsa biz varız’ sloganını doğru bulmuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.