TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliye çifte yardım

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz günlerde Yamanlar Mahallesi’nde evlerinin hemen yanındaki istinat duvarının çökmesi sonucu evleri zarar gören görme engelli Elçin ailesine sahip çıktı

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Engelliye çifte yardım

Aileyi ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine istinat duvarının ve evin zarar gören kısımlarının onarılması talimat verdi.

Yamanlar Mahallesi 7154/9 sokakta meydana gelen olayda görme engelli İsmail Elçin (61) ve Güllünaz Elçin (64) çiftinin oturduğu evin hemen yanındaki istinat duvarı çöktü. Bunun sonucunda da Elçin ailesinin evinin bir bölümü zarar gördü. Yaşanan olayın hemen ardından Bayraklı Belediyesi ekipleri aileye yardım elini uzattı.

BELEDİYE ÜSTLENDİ

Olayın hemen ardından bölgeye giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ evin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemenin ardından istinat duvarının yapılması ve evin zarar gören bölümünün onarılması talimatını veren Başkan Karabağ, “Çöken İstinat duvarı ve evde oluşan hasarın giderilme işini belediye olarak biz üstlendik. Görme engelli vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde evlerinde tekrar yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerimiz çalışmalara başladı” dedi. Elçin ailesi olayın hemen ardından Bayraklı Belediyesinin mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlattığını belirterek yapılanlardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.