TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da türkü esintisi

Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun, TRT sanatçısı Hayal Has’ın konuk sanatçı olarak katıldığı konserinde dinleyenler keyifli saatler geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da türkü esintisi

Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve TRT Sanatçısı Hayal Has, ‘Dost ve Dünya Türküleri’ başlığıyla gerçekleşen konserde muhteşem bir gece yaşattı. Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konseri, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve meclis üyeleri de izledi.

Türkü gecesinin ilk bölümünde Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sahnedeydi. Şef Bahattin Turan yönetimindeki Koro, Anadolu’nun farklı yörelerinden pek çok eseri başarıyla seslendirdi. Tek tek solo eserler de seslendiren koristler usta sanatçıları aratmadı. Onlara, tiyatroyu dolduran çok sayıda Bornovalı eşlik etti.

Konserin ikinci bölümünde TRT Sanatçısı Hayal Has türkü sevdalıları ile buluştu. Sanatçı, birbirinden güzel türküleri Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ile birlikte söyledi. Tüm koristleri ortaya koydukları performansları için kutlayan Hayal Has, emek veren herkese teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.